Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)

sobota, 7. február 2015 06:57 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

SOUTHAMPTON: Jay Rodriguez zo Southamptonu si pred koncom minulej sezóny pretrhol kolenné väzy a mal chýbať šesť mesiacov. No podľa najnovších informácií by sa rodák z Burnley mal vrátiť do zostavy až na začiatku novej sezóny. (bbc.com)

SOUTHAMPTON:Morgan Schneiderlin je po troch týždňoch v poriadku po problémoch s lýtkom. Stredopoliar Southamptonu bude pripravený nastúpiť už k dnešnému zápasu s QPR. (lequipe.fr)

LIVERPOOL: Liverpool prišiel v zápase na pôde Boltonu  o srbského útočníka Lazara Markovića. Jeho štart v dnešnom derby s Evertonom je preto ohrozený (abola.pt)

LIVERPOOL: Dnešné derby na ihrisku Evertonu bude pre Brendana Rodgersa jeho jubilejným 100. zápasom na lavičke Liverpoolu v Premier League. Rodgers prišiel na Anfield Road v júni 2012. (bbc.co.uk)

ARSENAL: Francis Coquelin bude aj naďalej obliekať dres Arsenalu. Mladý francúzsky stredopoliar sa dohodol na predĺžení zmluvy až do júna 2019. (lequipe.fr)

EVERTON: Tim Howard sa čoskoro zapojí do tréningu so spoluhráčmi z Evertonu. 35-ročný americký brankár si doliečuje zranené lýtko od decembra minulého roka.(clubcall.com)

STOKE CITY: Stoke City sa bude musieť tri týždne zaobísť bez Ryana Shawcrossa. 27-ročný kapitán Stoke má poranené triesla (bbc.com)       

HULL: Hull City prežíva zlé časy a v anglických médiách sa objavili špekulácie o možnom odchode Stevea Brucea. 54-ročný manažér má ale podporu vedenia, ktoré jeho odvolanie odmietlo. (clubcall.com)