Main Content

Analýzy NHL (29.03): Zápasy na tipovanie

utorok, 29. marec 2011 14:19 | Autor: Martin Gregor

Analýzy NHL (29.03): Zápasy na tipovanie
Analýzy NHL (29.03): Zápasy na tipovanie | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Koniec základnej časti NHL sa rýchlo blíži a viacero tímov je stále namočených do bojov o play-off. Prinášame vám analýzu k trom stretnutiam, ktoré sú veľmi dôležité pre ďalší vývoj v tabuľkách. Veríme, že naše tipy opäť vyjdú. Rovnako ako tie včerajšie.

BOSTON BRUINS – CHICAGO BLACKHAWKS

U Chicaga pokračujeme tam, kde sme včera skončili. Každý bodík je pre obhajcov Stanley Cupu dôležitý, keďže stále bojujú o postup do play-off. Včerajší tip na nižší počet gólov s Detroitom nám vyšiel, pričom sme zdôrazňovali to, že dominovať budú obrany. Zápas aj výsledok nás v tom utvrdil. Na niečo podobné nadviažeme aj dnes a opäť budeme tipovať nižší počet gólov v zápase (UNDER 5,5).

Chicago aj Boston potrebujú body. Ako sme spomínali Chicago stále bojuje o miestenku do play-off a Boston bojuje o čo najlepšiu pozíciu do 1. kola vyraďovacej časti. Oba tímy majú skúsene obrany a práve na ne stavili aj v posledných stretnutiach. Náš tip jasne podporujú aj nasledovné štatistiky.

  • 5 z posledných 5 zápasov Chicaga skončilo tipom UNDER 5,5
  • 4 z posledných 6 zápasov Chicaga na ľade súperov skončili tipom na UNDER 5,5
  • 3 z posledných 4 zápasov Bostonu skončili tipom na UNDER 5,5 (pričom v tom štvrtom neinkasovali ani jeden gól)

Náš tip: UNDER 5,5 [ kurz 1,72 na Betclic ]

PITTSBURGH PENGUINS – PHILADELPHIA FLYERS

V tomto stretnutí sa stretnú tímy, ktoré patria medzi absolútnu špičku zámorskej NHL. Philadelphia je lídrom východnej konferencie a Pittsburgh je druhý, len s dvojbodovým mankom na Flyers. U tohto stretnutia sme sa rozhodli riskovať a tipovať remízu. Tento tip sa nám priam ponúka a to z nasledujúcich dôvodov:

  • Posledné 4 zápasy Pittsburghu sa predlžovali
  • 4 z posledných 6 zápasov Philadelphie sa predlžovali
  • Tímy sú absolútne vyrovnané (rozdiel 2 body v tabuľke)

Tip na remízu v hokejovom zápase je samozrejme vždy veľmi riskantný, preto ho odporúčame len tým, ktorí sú pripravení aj na sklamanie z prehraného tiketu. My to skúsime, pretože v tom vidíme veľký kurzový potenciál.

Náš tip: remíza [ kurz 3,80 na BetClic ]

EDMONTON OILERS – LOS ANGELES KINGS


V tomto stretnutí na seba narazia dva úplne odlišné tímy. Edmonton je najhorší v celej súťaži, v 75 zápasoch dokázal získať len 57 bodov. Kings majú na konte už 92 bodov a stále sú v hre o umiestnenie v prvej štvorke v západnej konferencií. Ich postup do play-off však stále nie je úplne istý a preto nesmú s outsiderom, akým Edmonton jednoznačne je, v žiadnom prípade zaváhať.
Hráči Los Angeles Kings sú vo forme, hoci až v troch z ich posledných 4 zápasov sa predlžovalo. Táto štatistika nás trochu znervózňuje, keďže chceme tipovať ich víťazstvo v základnej hracej dobe. Nuž veríme, že tentokrát sa im nebude chcieť zápas zbytočne naťahovať.

Náš tip na víťazstvo Kings sme už napísali. Teraz zopár štatistík, čo by malo tento tip potvrdzovať:

  • Edmonton prehral posledných 9 stretnutí v rade
  • 5-0 je bilancia LA Kings v posledných 5 zápasoch na ľade súperov
  • LA Kings vyhrali posledné 3 stretnutia
  • LA Kings vyhrali vo všetkých troch vzájomných zápasoch s Oilers v tejto sezóne (1x po predĺžení)

Náš tip: Víťazstvo LA Kings [ kurz 1,80 na BetClic ]