Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)

nedeľa, 8. február 2015 06:40 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Do Manchestru United by mohol po sezóne zamieriť Dani Alves. Brazílskemu obrancovi vyprší v Barcelone v lete zmluva a podľa tamojších médií prebiehajú rokovanie medzi United a hráčovým agentom. (transfermarkt.de)

MANCHESTER UNITED: Radja Nainggolan má síce s AS Rím platný kontrakt do roku 2018, no napriek tomu by mohol z Talianska odísť už na konci tejto sezóny. O belgického záložníka sa usiluje Manchester United.(transfermarketweb.com)

MANCHESTER UNITED a WBA:Darren Fletcher po 12 rokoch odišiel z Manchestru United a ako svojho nového zamestnávateľa si škótsky stredopoliar vybral West Bromwich Albion. Fletcher sa priznal, že ohľadom svojho prestupu sa radil s legendárnym Sirom Alexom Fergusonom. (soccerway.com)

TOTTENHAM vs ARSENAL: Tottenham potvrdil dobrú formu a v severo-londýnskom derby zápase porazil Arsenal 2:1. Kouč hostí Arséne Wenger športovo priznal porážku a uznal, že Spurs boli v zápase lepší.

LIVERPOOL: Henrikh Mkhitaryan by mohol na konci tejto sezóny opustiť viac menej v lige sa potápajúcu Borussiu Dortmund. Záujem o rodáka z Jerevanu má Liverpool, ktorý sa údajne pokúsi arménskeho reprezentanta v lete získať. (transfermarketweb.com)

TOTTENHAM: Christian Eriksen by od vedenia Tottenhamu mohol dostať novú zmluvu. Dánsky záložník by podľa novej zmluvy poberal týždenný plat vo výške 64 tisíc libier.(clubcall.com)

QPR: Citeľnú stratu utrpelo QPR, keď sa londýnskeho klubu zranil ich najlepší strelec Charles Austin. Anglický útočník si zlomil nohu a pravdepodobne príde o zvyšok sezóny. (dailymail.co.uk)

QPR:  Queens Park Rangers prišlo aj o Richarda Dunna. Írsky obranca si poranil koleno a čaká ho podrobné vyšetrenie. Podľa prvých správ sa jedná o vážnejšie zranenie. (dailymail.co.uk)