Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)

pondelok, 9. február 2015 06:40 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Stredopoliar Alex Song priznal, že by po skončení sezóny rád zostal vo West Hame United aj naďalej. Kamerunský stredopoliar je však v Anglicku len na hosťovaní, zatiaľ totiž stále patrí Barcelone. (Observer)

ATLÉTICO MADRID: So sebazaprením odohral zápas s Realom Madrid Diego Godín. Obranca Atlética inkasoval už po niekoľkých minútach úder lakťom do tváre a utrpel zlomeninu nosa. Vyštrenia ukázali, že sa nejedná o komplikovanú zlomeninu a nie je potrebná operácia. (insidespanishfootball.com)

ATLÉTICO MADRID:Saúl Ñíguez nedohral derby proti Realu Madrid, keď si poranil ľavé koleno. Vyšetrenie ukázalo, že zranenie stredopoliara Atlética však našťastie nie je vážne.(football365.com)

REAL MADRID: Sami Khedira odohral z mestského derby s Atléticom iba prvý polčas. Nemecký záložník Realu Madrid si privodil svalové zranenie. Doba liečenia zatiaľ nebola presne stanovená. (sport1.de)

REAL MADRID:Martin Ødegaard má za sebou debut v drese rezervného tímu Realu Madrid. Nórsky mladík odohral posledných dvadsať minút v zápase proti nádejám z Athletica (football365.com)

REAL MADRID: „Real nesmie nikdy prehrať 0:4 so žiadnym súperom. A už vôbec nie so svojím úhlavným rivalom,“ nechal sa po nedávnej blamáži proti Atléticu počuť Cristiano Ronaldo.