Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)

streda, 11. február 2015 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Harry Kane podáva za Tottenham skvelé výkony, čo neušlo pozornosti európskych veľkoklubov. Mladého 21-ročného anlgického útočníka údajne sledujú zástupcovia Realu Madrid. Či však madridský klub podá aj oficiálnu ponuku sa ukáže najskôr v lete. (football-espana.net)

FC BARCELONA: Barcelonsky kouč Luis Enrique sa nechal počuť, že neexistuje žiaden čarovný recept, ktorý by naordinoval svojmu klubu. Reagoval tak na otázky, čo zmenil od prehry na pôde Realu Sociedad, od ktorej jeho klub vyhral všetkých 9 zápasov v La Lige. Naposledy Katalánčania rozobrali Athletic na jeho pôde 5:2.

SEVILLA: Brankár Sevilly Beto sa vyhne operácii vykĺbeného ramena. Portugalský gólman bude však mimo hrupomerne dlho. Ak všetko pôjde dobre, tak na maródke strávi dva mesiace. (fifa.com)

MÁLAGA: Anglické kluby Liverpool FC a Arsenal Londýn údajne v lete zvedú boj o mexického brankára Francisca Guillerma Ochoa zo španielskej Málagy.

REAL SOCIEDAD: Útočník anglického Burnley Danny Ings je letná priorita pre trénera Realu Sociedad Davida Moyesa. Samotný Moyes, ale vyhlásil, že si nie je istý, či anglický útočník bude mať záujem sa sťahovať do Španielska.