Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 48. kola extraligy B. Bystrica - Martin (4:2)

streda, 11. február 2015 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 48. kola extraligy B. Bystrica - Martin (4:2)

Miroslav Chudý, tréner B. Bystrice: "Nezačali sme zle, boli sme aktívnejší, mohli sme gólovo odskočiť viac, súpera sme prestrieľali. Vyrovnávajúci gól nás znervóznil, nervozitu sme si preniesli aj do druhej tretiny. Martin dobre bránil, bol nebezpečný aj smerom dopredu. Našťastie sme sa upokojili, zvýšili aktivitu a nakoniec sme ťažký zápas ubojovali."

Jaroslav Török, tréner Martina: "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas, nemali sme ho prehrať. Nevyužili sme šance, po dvoch tretinách sme mohli viesť vyšším rozdielom. V oslabeniach sme sa ubránili, chlapci podali dobrý výkon, len tá škoda mrzí, že sme prehrali, aj keď sa žiadalo bodovať a už si zabezpečiť definitívu s postupom do playoff."

Michal Hudec, kapitán B. Bystrice: "Dva a pol týždňa som poriadne netrénoval, prvá tretina bola pre mňa ťažká, kým som to rozdýchal. Zápas sa pre nás dobre nevyvíjal, no nevzdali sme sa, stav otočili. Martinčania zvyknú čakať na chyby, majú dobrú presilovku, na toto sme si chceli dať najväčší pozor. Na konci to bol z ich strany vabank, horelo to, urobili chybu, Milan Kytnár dobre vystihol prihrávku, takže to dopadlo super."