Main Content

Analýzy NHL (01.04): Zápasy na tipovanie

piatok, 1. apríl 2011 17:40 | Autor: Martin Gregor

Analýzy NHL (01.04): Zápasy na tipovanie
Analýzy NHL (01.04): Zápasy na tipovanie | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Dnes vám prinášame analýzu k trom stretnutiam, u ktorých sme presvedčení o správnom výbere tipu. Samozrejme nedokážeme vám zaručiť nič na 100%, no všetky predpoklady, ktoré si prečítate v nasledujúcich riadkoch vás presvedčia o tom, že náš vyber tipov je správny.

PHILADELPHIA FLYERS – NEW JERSEY DEVILS

New Jersey dnes v noci privíta na domácom ľade letcov z Philadelphie. Na Philadelphiu máme ťažké srdce z toho dôvodu, že ako lídri Východnej konferencie nám už dvakrát tento týždeň pokazili tiket, keď zaváhali so slabším odpisovaným súperom. Dnes preto rozhodne nebudeme tipovať ich víťazstvo.

Zameriame sa na počet gólov v zápase a ako asi už dobre tušíte budeme tipovať ich nižší počet. Philadelphia aj New Jersey sú totiž mužstvá, ktoré sú vyloženými špecialistami na bránenie. Síce ani jedno z týchto mužstiev nemá momentálne moc oslnivú formu, no je jasné, že v ich obrane všetko šliape ako má. Náš tip potvrdzujú aj nasledovné štatistiky…

  • 7 z posledných 7 zápasov NJ Devils skončilo tipom UNDER 5,5
  • 5 z posledných 7 zápasov Philadelphie skončilo tipom UNDER 5,5
  • NJ Devils inkasovali v posledných 3 zápasoch spolu len 5 gólov
  • Philadelphia inkasovala v posledných 3 zápasoch spolu len 5 gólov

Náš tip: UNDER 5,5 [ kurz 1,52 na BetClic ]

COLORADO AVALANCHE – PHOENIX COYOTES


Stretnutia s Coloradom sú vždy veľmi vďačné na tipovanie. Odkedy urobil generálny manažér Avalanche nepochopiteľné kroky na prestupovom trhu a zbavil sa viacerých opôr tímu toto mužstvo nedokáže viac než len sekundovať väčšine tímov v NHL. Momentálne sú na 14. mieste v Západnej konferencii a celkovo na druhom najhoršom mieste v rámci celej NHL (horší je už len Edmonton).

Naopak Phoenix prežíva vydarenú sezónu. V silnej Západnej konferencií je na krásnom štvrtom mieste, čo im zaručuje hrateľného súpera do 1. kola playoff. Tejto priečky sa určite nebudú chcieť za žiadnu cenu vzdať a dnes budú hrať proti Coloradu naplno.

Tipujeme bez akéhokoľvek zaváhania víťazstvo Phoenixu. Naše predpoklady potvrdzujú aj nasledovné štatistiky...

  • Phoenix vyhral 5 z posledných 7 zápasov
  • Dve prehry Phoenixu z posledných 7 zápasov boli proti silným súperom – San Jose a Chicagu
  • Colorado prehralo posledné 4 stretnutia v rade
  • Colorado prehralo 15 z posledných 17 zápasov
  • 3 z troch vzájomných zápasov v tejto sezóne vyhral Phoenix (vždy aspoň o 2 góly)

Náš tip: víťazstvo Phoenixu [ kurz 1,62 na BetClic ]

CHICAGO BLACKHAWKS – COLOMBUS BLUE JACKETS

Naša tretia dnešná analýza patri stretnutiu priemerného Colombusu s obhajcom Stanley Cupu Chicagom BlackHawks. Hoci to nikto nečakal ale Chicago ako najlepší tím minulej sezóny stále nemá istú účasť v playoff tohto ročníka. Aj preto bude v dnešnom zápase hrať na hranici svojich možností.

Colombus stratil nádej na postup do playoff len nedávno a tak je väčšina ich hráčov stále ešte sklamaná z nevydarenej sezóny. Proti Chicagu budú chcieť určite ukázať svoje umenie, no na motivovaného súpera to podľa nás nebude stačiť.

Forma Colombusu z poslednej doby nie je oslnivá (5 prehier zo 7 zápasov), no ani Chicago nehrá najlepšie. Vyhralo síce 4 z posledných 7 zápasov, no na obhajcu Stanley Cupu v závere sezóny, kedy potrebuje body ako soľ je to pomerne málo.

Napriek tomu budeme dnes tipovať ich víťazstvo. Vieme o tom, že body jednoducho potrebujú za každú cenu a keďže ide o skúsené mužstvo, ktoré dokázalo minulú sezónu preplávať celým play-off až k vytúženému triumfu veríme, že zvládnu aj zápas na ľade mužstva, ktoré do playoff ani nepostupuje.

Náš tip: víťazstvo Chicaga [ kurz 1,70 na BetClic ]