Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)

štvrtok, 19. február 2015 06:48 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma známy ako Pedro by na konci tejto sezóny mohol z Katalánska odísť. Španielsky reprezentant by v prípade prestupu zakotvil na Britských ostrovoch, kde vraj o jeho služby stoja Manchester United, Arsenal a Liverpool. (transfermarketweb.com)

FC BARCELONA:Sergio Busquets sa podľa posledných správ dohodol na predĺžení kontraktu s Barcelonou. Katalánsky klub by mal čoskoro oficiálne potvrdiť, že sa mu dvadsaťšesťročný stredopoliar zaviazal do júna 2019. (insidespanishfootball.com)

FC BARCELONA: Na tréningu Barcelony sa znovu objavil stredopoliar Andrés Iniesta. Ten si vyliečil chrípku, kvôli ktorej prišiel o víkendový zápas s Levante. (insidespanishfootball.com)

REAL MADRID: Real Madrid údajne predá jedného z dvojice obrancov Pepe a Raphaël Varane. Táto viac-menej fáma vzbudzuje záujem Chelsea a Manchestru United. (Daily Star)

REAL SOCIEDAD: Thiago Ilori, ktorý je kmenňovým hráčom Liverpoolu FC momentálne momentálne hráva za Bordeaux. To už by ale nemuselo platiť dlho, pretože záujem o mladého portugalského obrancu má Real Sociedad. Ten už podľa španielskych médií začal s The Reds rokovať o prestupe. (football-espana.net)   

EIBAR: Rafa Páez je predmetom sporu medzi FIFA a Eibar. Ten na konci januára dohodol hosťovanie tohoto mladého španielskeho obrancu z Liverpoolu, FIFA však presun neposvätila.  Bolo to kvôli administratívnej chybe, no španielsky klub sa s týmto verdiktom nehodlá zmieriť a podal odvolanie. (insidespanishfootball.com)