Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)

piatok, 20. február 2015 06:56 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: John Terry má v Chelsea kontrakt len do konca sezóny a rád by ho predĺžil. Skúsený stopér sa stále cíti zdravotne plne v poriadku a verí, že v klube minimálne ešte jednu sezónu odohrá. (football365.com)

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Anglické kluby Arsenal a Manchester United javí záujem o Aymerica Laportu z Athletika Bilbao. Mladý 20-ročný francúzsky obranca by však radšej aj naďalej zotrval v Španielsku. (talksport)

MANCHESTER UNITED: Diabli by radi získali obrancu Kylea Walkera z Tottenhamu. 24-ročný Angličan by mohol stáť pokladnicu United až dvadsať miliónov libier. (The Sun)

MANCHESTER CITY: Inter Miláno lanári stredopoliara Yayu Tourého z Manchestru City. Prestup skúseného afrického stredopoliara ale údajne závisí aj od toho, či sa taliansky celok kvalifikuje do budúceho ročníka Ligy majstrov. (Tutto Mercato)

EVERTON: Tim Howard plánuje aj naďalej chytať za Everton, hoci sa v poslednej dobe objavili špekulácie o jeho letnom návrate do USA. Tieto špekulácie však poprel samotný americký gólman. (football365.com)

NEWCASTLE: Tohtoročná sezóna možno predčasne skončila pre Paula Dummetta. Welský obranca Newcastlu si poranil koleno a v anglickom klube sa obávaj, že ide o vážne zranenie. To však ešte musia potvrdiť lekárske potvrdenia. (clubcall.com)

ASTON VILLA: Chris Herd počas januára zamieril na hosťovanie z Aston Villy do druholigového Wiganu. No teraz sa predčasne vracia späť, kvôli zraneniu kolenných väzov. 25-ročný austrálsky stredopoliar bude mimo hry až do konca sezóny. (soccerway.com)

SWANSEA: Albert Rusnák z holandského Groningenu by sa mohol čoskoro sťahovať do Premier League. Záujem o talentovaného slovenského stredopoliara má Swansea. Rusnák predtým už na Ostrovoch pôsobil, keď bol kmeňovým hráčom Manchestru City.(clubcall.com)