Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)

pondelok, 23. február 2015 06:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Realu Madrid už dlhšiu dobu chýba Luka Modrič. 29-ročný Chorvát si už ale pomaly doliečuje zranenie stehenného svalu a mal by stihnúť El Clásico na ihrisku Barcelony, ktoré sa bude hrať o mesiac. (football365.com)

REAL MADRID: Včerajší zápas Realu Madrid na pôde Elche mal zvláštnu príchuť pre Ikera Casillasa. Španielsky brankár si pripísal na svoje konto 500. zápas v tamojšej najvyššej súťaži. (abola.pt)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid si údajne chce poistiť Diega Simeoneho na ďalších sedem sezón a argentínsky tréner nemá nič proti. "Som v klube veľmi šťastný, milujem Atlético a verím, že sa dohodneme tak, ako sa nám to doteraz vždy podarilo," nechal sa počuť skúsený kouč. (football-espana.net)

FC BARCELONA: Tréner Katalánčanov Luis Enrique po nečakanej prehre s Málagou nestráca nádej na titul. Skúsený kouč sa ďalej nechal počuť, že chce svoj tím čo najlepšie pripraviť na blížiaci sa zápas LM proti Manchestru City a očakáva, že hráči na nedávny neúspech v lige rýchlo zabudnú.  

VALENCIA: José Luis Gaya podáva za Valenciu dobré výkony a čoskoro by sa tak mal dočkať vytúženej odmeny. Nádejný obranca má od Netopierov dostať novú zmluvu. (transfermarketweb.com)

REAL SOCIEDAD vs SEVILLA: Včerajší zápas na pôde San Sebeastianu ponúkol strhujúce futbalové divadlo. Domáci futbalisti pod vedením Davida Moyesa otočili v samom závere duel na svoju stranu, keď presný zásah na 4:3 vsietili v 90. minúte.