Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)

nedeľa, 1. marec 2015 12:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Diskutovať o letnom odchode Davida De Geu už nemá zmysel. Španielsky brankár jasne vyhlasuje, že je v anglickom pôsobisku šťastný a prestupovať po sezóne nebude. Všetko tieto správy sú podľa jeho slov absolútnymi klamstvami. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: FC Valencia by chcela po sezóne priviesť Radamela Falcaa. Kolumbijský strelec v Anglicku stále mierne zaostáva za očakávaniami, no jeho prestup na východ Španielska bude riešený len v prípade, že sa Valencia dostane do Ligy majstrov. (ESPN)

CHELSEA & STOKE CITY: 24-ročný útočník Victor Moses hosťuje tento rok v Stoke City a tréner Mark Hughes je presvedčený, že ho z Chelsea získa natrvalo. (Express)

STOKE CITY: Vo včerajšom zápase s Hullom (1:0) už bol k dispozícii disciplinárne potrestaný Geoff Cameron, ktorý duel presedel na striedačke. Naopak, najbližších pár zápasov bude chýbať Stephen Ireland, ktorý si zo zápasu odniesol tržnú ranu na lýtku. (Goal)

LIVERPOOL: V porovnaní s duelom s Besiktasom bude mať Liverpool dnes proti Manchestru City silnejšiu zostavu. K dispozícii už bude Jordan Henderson a stopercentne fit má byť aj Daniel Sturridge, ktorý len z preventívnych dôvodov neodohral celé predĺženie v Európskej lige. (ESPN)

ASTON VILLA: Na konci sezóny chce Tim Sherwood pre tím využiť služby psychológa. Villans momentálne hrajú o záchranu a podľa ich manažéra je problém v tom, že hráči majú prinízke sebavedomie a boja sa ísť do súbojov. (Daily Mail)

NEWCASTLE: Operácia a následné štyri týždne bez futbalu. Prvý krok v podobe chirurgického zákroku má 28-ročný Cheick Tioté za sebou, teraz bude musieť so zraneným kolenom oddychovať. (BBC)

SUNDERLAND: Jedným z kľúčových momentov včerajšej prehry s Manchestrom United bola sporná červená karta pre Wesa Browna a pokutový kop pre hostí. Gus Poyet otvorene kritizoval verdikt rozhodcu a rozhodcovské výkony v Anglicku. Tvrdí, že podobných chýb je veľa a namiesto ich riešenia sa kryjú. (Skysports)