Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)

pondelok, 2. marec 2015 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Anglický bulvár prišiel s informáciou, že po sezóne by mohol obranca Raphaël Varane posilniť Manchester United. Dôvodom má byť fakt, že mladý Francúz by v Madride stále ostal náhradníkom. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Nepríjemné tri dni prežil v leverkusenskej nemocnici Saúl Ñiguez. 20-ročný záložník dostal v Lige majstrov úder do ľadvín a doktori ho domov pustili až vtedy, keď si boli stopercentne istí jeho stavom. (insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Uspokojujúcim faktom je vyzdravenie Kokeho, ktorý zasiahol do náročného zápasu v Seville. Španielskeho futbalistu už netrápi stehenný sval, no strate bodov po remíze 0:0 nezabránil. (insidespanishfootball)

VALENCIA: Len prvý polčas zápasu s Realom Sociedad (2:0) odohral obranca Nicolás Otamendi. Argentínčan bol striedaný so zraneným členkom a čaká sa na výsledky podrobnejších vyšetrení. (Newsnow)

SEVILLA: Stokrát opakovaná lož sa môže stať pravdou v prípade prestupu Carlosa Baccu do Tottenhamu. Kolumbijčan dal v aktuálnom ročníku 17 gólov v súčte všetkých súťaží a Angličania ho sledujú s veľkým záujmom. (Metro)

SEVILLA: 25-ročný záložník Vitolo má v pláne zaviazať sa na najbližšie štyri roky. Čoskoro by mal podpísať novú zmluvu platnú do leta 2019. (insidespanishfootball)

ESPANYOL: Nový kontrakt podpísal útočník Christian Stuani a v klube tak zotrvá do konca sezóny 2017/18. K zmluve ho dostalo 26 gólov za dva roky v tíme. (tuttomercatoweb)