Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)

utorok, 3. marec 2015 11:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Médiá pomerne nadšene živia reči o návrate Luisa Suáreza do Premier League. Od leta by mohol pôsobiť v Manchestri City za 140 miliónov eur. Správy sa začali objavovať krátko potom, ako Uruguajčan zostrelil City v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov. (Football-España)

BARCELONA: Pozornosť pozorovateľov sa obracia na Bundesligu, kde si vraj vyhliadli ďalších dvoch hráčov. Z Bayeru Leverkusen by mohol prísť ofenzívny záložník HakanÇalhanoğlu a z Mönchengladbachu obranca Fabián Johnson. (mundodeportivo)

BARCELONA: Novou posilou by sa mohol stať obranca Mattia De Sciglio. 22-ročný obranca AC Milána je v hľadáčiku Barçy aj napriek zmluve v Taliansku platnej ešte na rok. (Football-Italia)

REAL MADRID: Brankársky post vôbec nie je v Madride neobsadený, ale veľa sa píše o možnom príchode ďalšieho muža medzi žrde. Je ním 18-ročný Argentínčan Augusto Batallo, ktorý oblieka dres tímu Club Atlético River Plate. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Diego Simeone sa nezamýšľa nad odchodom a s Los Colchoneros by sa čoskoro mal dohodnúť na novom kontrakte. Úspešný coach pre novinárov potvrdil, že s vedením už vedie na túto tému diskusie. (Goal)

SEVILLA: Veľký záujem o Carlosa Baccu javil Tottenham, no včera sa v médiách začal objavovať ďalší záujemca. 28-ročný útočník môže očakávať ponuku aj z Newcastlu United. (Sun)

ELCHE: Vo včerajšom zápase na pôde Celty Vigo museli hrať hostia bez svojej najnebezpečnejšej zbrane – Jonathasa. Súboj nakoniec priniesol remízu 1:1.