Main Content

Hokej: Play off extra: Hlasy po zápase 2. štvrťfinále Bystrica -Trenčín (4:0)

utorok, 3. marec 2015 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 2. štvrťfinále Bystrica -Trenčín (4:0)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice: "My môžeme byť maximálne spokojní, robili sme to, čo sme si povedali, všetci dodržiavali taktiku. Nedovolili sme Trenčínu dostať sa do tlaku, my sme sa snažili byť silní na puku, a to sa nám darilo. Máme za sebou dva kroky, na ďalšie dva si treba počkať a pokračovať v tomto trende. Bol to z našej strany jeden z najlepších výkonov v sezóne, mužstvo sa začína podobať na to, čo od neho očakávame, tento zápas nám naozaj vyšiel."

Branislav Jánoš, asistent trénera Trenčína: "Ťažko hodnotiť, Bystrica nás prehrala vo všetkom, ak by sme strelili v 10. sekunde gól, inak sa to mohlo vyvíjať. Nestrelili sme 120 minút gól, do piatku sa musí niečo zmeniť, prehrali sme bitku, no nie celú vojnu, doma ešte zabojujeme s pokusom zrovnať sériu."

Tomáš Surový, strelec dvoch gólov domácich: "Dobre, že sme si splnili zámer vyhrať oba úvodné zápasy. V Trenčíne to bude ťažké, jeden zápas keby sme tam vyhrali, boli by sme spokojní. Mali sme aj šťastie, ten odrazený puk od mantinela, som rád, že som z tej nečakanej situácie strelil gól, aj také padajú. Výsledok je pekný, no hotovo ešte nie je, uvedomujeme si, že séria je dlhá."

Andrej Košarišťan, brankár B. Bystrice: "Je to krásne, tímový výkon, výborne sme bránili, Trenčania nemali ani šance. Druhý zápas je za nami, tešíme sa, hovorí sa, že najlepšia obrana je útok a súpera sme viackrát dobre pritlačili. Bol to jeden z našich veľmi dobrých zápasov."

Vladimír Nemec, kapitán Trenčína: "Bez gólu sa vyhrať nedá, mali sme dobrý úvod, prvé, druhé striedanie, potom bum a zaucho v podobe inkasovaného gólu. Stále dokola to isté, chyba, oslabovka, treba nám vyčistiť hlavy a konečne vyhrať. Každý videl, nejde nám to teraz, ani v presilovkách, na skóre sa nehrá, verím tomu, že doma bude inak. Len v hlavách si potrebujeme upratať."