Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)

streda, 4. marec 2015 10:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Argentínsky útočník Paulo Dybala z Palerma je vraj v hľadáčiku Kataláncov a záujem tohto klubu mu maximálne lichotí. „Do Barcelony by som aj doplával. Veď to je len cez stredozemné more.“ žartoval v jednom z rozhovorov. (Daily Mail)

BARCELONA: Ak niekto ponúkne za Pedra zaujímavú čiastku medzi 25 a 30 miliónmi eur, Barça sa nebude brániť hráčovmu predaju. 27-ročný odchovanec momentálne plní skôr úlohu náhradníka. (Express)

BARCELONA: Pokutu 10 500 eur musel zaplatiť obranca Gerard Piqué. Ten mal ešte dávnejšie konflikt so strážcami zákona, ktorí chceli pokutovať jeho brata za zlé parkovanie. 28-ročný Španiel zlikvidoval pokutový blok a vulgárne policajtom nadával. Po prepuknutí incidentu sa verejne ospravedlňoval cez sociálne siete. (Daily Mail)

REAL MADRID: Defenzívny záložník Asier Illarramendi nemá v tíme istú pozíciu a záujem o jeho služby má Liverpool FC. Jeho defenzívni stredopoliari sa dostávajú veľmi často pod paľbu kritiky. (ESPN)

REAL MADRID: Podľa britskej tlače by mohol do Manchestru City zamieriť Isco. 22-ročný Španiel pozná Manuela Pellegriniho z Málagy a mohol by do Manchestru priniesť kreativitu, po ktorej manažér tak volá. (Express)

VILLARREAL: Žlté ponorky sa predviedli remízou s Realom Madrid a dnes budú v pohári čeliť Barcelone. Brankár Sergio Asenjo žiada fanúšikov, aby si našli cestu na štadión a podporili tím, pretože si to zaslúži. Z prvého duelu má Villarreal manko 1:3. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: V rámci letnej prípravy sa mužstvo vydá na ďaleký východ, kde zohrá tri priateľské zápasy. Včera boli tieto plány oficiálne predstavené verejnosti. Duely sa odohrajú na prelome júla s augustom. Jeden sa odohrá v Šanghaji, ďalšie dva sú ešte neznáme. (Newsnow)

DEPORTIVO: V sobotu do La Coruñe pricestuje Sevilla a ohrozený je štart domáceho útočníka Ivana Cavaleira. Portugalský futbalista vynechal už zápas minulého kola s Almeríou a stále maróduje so zraneným členkom. (mundodeportivo)

GRANADA: Na listinu zranených hráčov sa dostal 22-ročný krídelník Lass Bangoura. Reprezentant Guinei utrpel svalové zranenie, pre ktoré bude zrejme vyškrtnutý z nominácie na ligový zápas s Málagou. (Marca)