Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)

štvrtok, 5. marec 2015 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pravý obranca Porta, Danilo, sa už s Realom dohodol na podmienkach kontraktu. Prestup však má jeden háčik. Madridský klub stále nie je dohodnutý na prestupovej čiastke. Čaká sa, či FC Porto prijme v médiách spomínaných 20 miliónov eur. (Daily Mail)

REAL MADRID: Samiho Khediru už netrápi stehenný sval a začal trénovať so spoluhráčmi. Do zápasu by mohol zasiahnuť napríklad aj v sobotu proti Bilbau. (ESPN)

BARCELONA: Prestup, respektíve odchod, Daniho Alvesa je takmer hotovou vecou. Brazílčan je údajne krôčik od podpisu zmluvy s novým zamestnávateľom, no stále dáva šancu aj Barçe, ktorá môže prísť s ponukou na predĺženie a vylepšenie kontraktu. (Eurosport)

BARCELONA: Zranený členok vyradil záložníka Sergia Busquetsa z hry v pohárovom zápase proti Villarrealu. Favorit nakoniec vyhral 3:1 a postúpil, no čaká na výsledky podrobných vyšetrení 74násobného reprezentanta.

VILLARREAL: Agent argentínskeho útočníka Luciana Vietta prezradil, že prestup za lepším nie je vylúčený. Na výrok okamžite reagoval Liverpool a Real Madrid. Len 21-ročný futbalista má v sezóne 2014/15 na konte 11 ligových gólov a 7 zásahov v Európskej lige. (Daily Mail)

VALENCIA: Zranený členok stopéra Nicolása Otamendiho sa zďaleka nezotavuje tak rýchlo, ako si doktori predstavovali. 27-ročný Argentínčan ešte nezačal trénovať, čo môže zamedziť jeho víkendovému ligovému štartu. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Los Rojiblancos sú spokojní s pôsobením Unaia Emeryho na lavičke, a tak mu bude ponúknutá nová zmluva. 43-ročný tréner sa môže Seville zaviazať do roku 2017. (Transfermarkt)

MÁLAGA: Vedenie tímu môže až do roku 2016 kedykoľvek zrušiť spoluprácu s trénerom Javim Garciom. Zatiaľ na to vôbec nemá dôvod. Slušné siedme miesto zaistilo coachovi pozíciu až do začiatku budúcej sezóny. (Transfermarkt)

MÁLAGA: 29-ročný obranca Miguel Torres spojil svoju najbližšiu futbalovú budúcnosť s Los Boquerones. Zmluvu predĺžil do leta 2018. (klubový web)