Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)

utorok, 10. marec 2015 10:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

PREMIER LEAGUE: Javier Hernández sa nepresadzuje na hosťovaní v Reale Madrid a po sezóne by sa mal vrátiť na Ostrovy. Mexický útočník má v Manchestri United zmluvu ešte pre budúcu sezónu. No v Anglicku je o jeho služby záujem a údajne o neho stojí West Ham, Tottenham, Everton a Stoke. (transfermarkt.de)

CHELSEA: Branislav Ivanović má v Chelsea zmluvu do júna 2016 a londýnsky klub pre neho chystá nový kontrakt. 31-ročný srbský obranca by si mal ročne prísť na šesť a pol milióna eur. (sport-express.ru)

CHELSEA: Brazílčan Marquinhos nepatrí v Paris Saint-Germain do základnej zostavy a to by v lete mohlo viesť k jeho odchodu. Mladý 20-ročný obranca uviazol aj v hľadáčiku Chelsea, ktorá by za neho ale musela zaplatiť štyridsať miliónov eur. (clubcall.com)

LIVERPOOL a MANCHESTER UNITED: Danny Ings by po sezóne nemusel odísť z Burnley do Liverpoolu, pretože podľa niektorých médií chce 22-ročného anglického útočníka podpísať aj Manchester United. (goal.com)

ARSENAL: Do Anglicka by sa po sezóne mohol sťahovať Aleksandar Dragovic. 24-ročného rakúskeho obrancu Dynama Kyjev sleduje Arsenal. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER CITY: 22-ročný forvard John Guidetti by sa rád vrátil do Feyenoordu. Švédsky útočník tento rok hosťuje v Celticu, pričom je ale kmeňovým hráčom Manchestru City, kde sa nedokázal presadiť a po sezóne mu vyprší zmluva. (transfermarketweb.com)

ARSENAL: Arsenal je vraj ochotný zaplatiť požadovaných 29,5 milióna libier za útočníka Paula Dyabalu z Palerma. (fichajes.net)

EVERTON: Munir El Haddadi Mohamed z FC Barcelona by si mohol vyskúšať Premier League. O hosťovanie  devätnásťročného španielskeho útočníka s koreňmi v Maroku má záujem Everton. (clubcall.com)