Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)

utorok, 10. marec 2015 10:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Javier Hernández sa nepresadzuje na hosťovaní v Reale Madrid a po sezóne by sa mal vrátiť na Ostrovy. Mexický útočník má v Manchestri United zmluvu ešte pre budúcu sezónu. No v Anglicku je o jeho služby záujem a údajne o neho stojí West Ham, Tottenham, Everton a Stoke. (transfermarkt.de)

REAL MADRID: Hráčsky agent hviezdneho CristianaRonalda verí, že jeho zverenec svoju keriéru ukončí v kráľovskom Reale Madrid.

FC BARCELONA: Munir El Haddadi Mohamed z FC Barcelona by si mohol vyskúšať Premier League. O hosťovanie  devätnásťročného španielskeho útočníka s koreňmi v Maroku má záujem Everton. (clubcall.com)

FC BARCELONA:Xavi Hernández sa podľa španielskych médií už rozhodol, že po sezóne definitívne opustí Barcelonu. V opak ale stále verí prezident katalánskeho klubu Josep Maria Bartomeu, ktorý by hráča rád videl obliekať barcelonský dres aj naďalej.(football-espana.net)

FC BARCELONA: Katalánsky veľkoklub by v roku 2016 mohol získať stredopoliara Juventusu Paula Pogbu. V Barcelone sa blížia prezidentské voľby a každý z kandidátov sa snaží získať najviac hlasov pre svoju kandidatúru. Jedným z nich je aj súčasný prezident Josep Maria Bartomeu. A práve Bartomeu mal údajne prisľúbiť, že sa pokúsi získať francúzskeho hráča.

DEPORTIVO: Deportivo La Coruña usiluje o trvalý prestup Lucasa Péreza. 26-ročný španielsky útočník v klube tento rok hosťuje z PAOK Solún.(insidespanishfootball.com)