Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)

streda, 11. marec 2015 08:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Joe Allen dostane možnosť spojiť aj ďalšiucčasť kariéry s Liverpoolom. Anglický klub začal rokovať o novej zmluve pre 24-ročného waleského stredopoliara. (sport-express.ru)

NEWCASTLE: Jérémy Toulalan sa po konci tohtoročnej sezóny zrejme bude sťahovať z Monaca. Rodák z Nantes by mal údajne zamieriť do Premier League, kde má o jeho služby záujem Newcastle. (clubcall.com)

NEWCASTLE:Moussa Konaté momentálne nastupuje za Sion, no to už by však nemuselo platiť dlho. Senegalský útočník sa dostal do hľadáčika Newcastlu, ktorý potrebuje posilniť ofenzívu. (transfermarketweb.com)

NEWCASTLE: Michael Krohn-Dehli má v Celta Vigo zmluvu len do konca sezóny a môže si vyberať z lukratívnych ponúk. O dánskeho stredopoliara sa zaujímajú Villarreal alebo Newcastle. Jeho agenta údajne už kontaktovala aj Málaga. (insidespanishfootball.com)

WEST HAM: Anglický obranca West Hamu United Aaron Cresswell tento rok nevynechal ešte ani jednu ligovú minútu a londýnsky klub pre neho už chystá novú zmluvu. (clubcall.com)

SWANSEA: Ángel Rangel zostane aj naďalej vo Swansea. 32-ročný španielsky obranca waleského celku mal zmluvu ešte na budúcu sezónu, obe strany sa však dohodli na jej predĺžení do roku 2017. (bbc.com)

CRYSTAL PALACE: Posilu na Apeninskom polostrove si vyhliadol Crystal Palace. Eagles by radi získali 28-ročného španielskeho útočníka Michua, ktorý momentálne hosťuje zo Swansea v Neapole. (transfermarketweb.com)

CRYSTAL PALACE:Patrick McCarthy odchádza z Crystal Palace. 31- ročný írsky obranca dohrá tohtoročnú sezónu na hosťovaní v Boltone. (bbc.com)

BURNLEY: Na anglickú ligu sa môže tešiť Fredrik Ulvestad, ktorý si vyskúša angažmán v Burnley. 22-ročný nórsky záložník prichádza ako voľný hráč. (sports.yahoo.com)