Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)

pondelok, 16. marec 2015 10:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Douglas Costa by rád zo Šachťoru Doneck v lete odišiel od londýnskej Chelsea.  24-ročný brazílsky stredopoliar o prestupe na Ostrovy uvažuje už dlhšiu dobu a svoju rolu zohráva aj politická situácia na Ukrajine.(espnfc.com)

SOUTHAMPTON: Toby Alderweireld hosťuje z Atlética Madrid v Southamptone, za ktorý by rád hral aj v ďalších sezónach.  26-ročný belgický obranca sa v anglickom klube už cíti ako doma a pravidelne hráva. (transfermarketweb.com)

LIVERPOOL: Do Anglicka sa možno bude sťahovať Mario Gaspar. O španielskeho obrancu Villarrealu má záujem Liverpool, ktorý hľadá náhradu za Glena Johnsona. (insidespanishfootball.com)

MANCHESTER CITY a NEWCASTLE:Ayoze Pérez patrí k veľkým talentom a útočníka Newcastlu chce údajne do svojich radov po tejto sezóne získať Manchester City. (transfermarkt.de)

NEWCASTLE: Anglického nápadníka má Kevin Gameiro. O francúzskeho útočníka Sevilly sa zaujíma Newcastle. (sport-express.ru)

NEWCASTLE:Jak Alnwick už nebude čakať na ďalšiu šancu v Newcastli a 21-ročný brankár odišiel na hosťovanie do konca sezóny do Bradfordu. (transfermarketweb.com)

SUNDERLAND: Veľmi nevydarený prvý polčas zohral Sunderland, keď v zápse proti Aston Ville v ňom inkasoval štyri góly a nakoniec doma prehral jasne 0: 4. Celú zodpovednosť na seba za tento debakel prevzal na pozápasovej tlačovke manažér Gus Poyet.  (bbc.com)

CRYSTAL PALACE: Zmenu vlastníka chystá Crystal Palace. Podľa miestnych informácii sa Eagles stanú majetkom amerického investora Josha Harrisa, ktorý za anglický klub má zaplatiť sto miliónov libier. (transfermarkt.de)