Main Content

VIDEO: Marko Daňo hitom NHL! V noci ohúril celé zámorie nádhernou akciou!

pondelok, 16. marec 2015 10:05 | Autor: TASR

VIDEO: Marko Daňo hitom NHL! V noci ohúril celé zámorie nádhernou akciou!
VIDEO: Marko Daňo hitom NHL! V noci ohúril celé zámorie nádhernou akciou! | zdroj: © TASR

New York 16. marca (TASR) - Hokejisti Columbusu prehrali v zápase zámorskej NHL na domácom ľade s Carolinou 2:3 napriek asistencii slovenského útočníka Marka Daňa.

Pre Slováka to bola šiesta asistencia v sezóne, v súboji si zapísal aj plusový bod a vyhlásili ho za druhú hviezdu zápasu.

Daňo sa predviedol excelentnou prácou pri góle na 2:2. Na pravom krídle prebral krížnu prihrávku z obranného pásma, dvoma sťahovačkami "zosmiešnil" obrancu Michaela Jordana a poslal ho na ľad a beckhandovou asistenciou potom vyzval ku gólu Scotta Hartnella. Pre Hartnella to bol 21. gól v sezóne a piaty v posledných štyroch zápasoch. "Keď sme išli na ľad, (Marko-pozn.) povedal 'Zbehnem si na krídlo'. Myslím, že preukázal úžasné sebavedomie. Tá prihrávka bola skoro tak skvelá, ako tie kľučky. Bol to bekhend, dal mi to ako na podnose. Také by som iste bral každý zápas," vychválil Daňa Hartnell. Daňo po zápase síce krásny kúsok ocenil, ale mrzel ho výsledok. "Je pekné, ak sa nám vydarí niečo podobné a strelíme takýto gól. Ale potrebovali sme víťazstvo pre tím," citoval ho oficiálny portál ligy.