Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)

utorok, 17. marec 2015 12:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL a ARSENAL:Henrikh Mkhitaryan je spájaný s letným odchodom z Dortmundu, kde sa úplne nedokázal presadiť. Záujem o arménskeho 26-ročného reprezentanta má Liverpool, ku ktorému sa plánuje pridať Arsenal. Ten by mohol za Mkhitaryan ponúknuť 18 miliónov libier. (clubcall.com)

LIVERPOOL: Jerome Sinclair dočasne opúšťa Liverpool. 18-ročný útočník bude vo zvyšku tohtoročnej sezóny hosťovať vo druholigovom Wigane, ktorému bude pomáhať s udržaním League Championship. (bbc.com)

MANCHESTER UNITED: Roberto Firmino patrí k najsledovanejším hráčom nemeckej Bundesligy. Záujem o brazílskeho ofenzívneho hráča má podľa posledných správ dokonca aj Manchester United.(transfermarkt.de)

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: Vedenie Juventusu Turín tvrdí, že anglické celky Manchester United a Chelsea sú ochotné zaplatiť 55 miliónov libier za stredopoliara Paula Pogbu. (Daily Express)

CHELSEA: V Chelsea prehliadaný 29-ročný brazílsky zadák Filipe Luis by sa mohol po sezóne vrátiť do Atlética Madrid. (Daily Telegraph)

WEST BROMWICH: West Brom prišiel v zápase proti Stoke City o brankára Bena Fostera. Gólman birminghamského klubu musel po necelej hodine hry odísť predčasne z ihriska pre zranenie kolena. (clubcall.com)

STOKE CITY: Niekoľko týždňov bude mimo hru Jonathan Walters. Írsky útočník Stoke City si zo zápasu na ihrisku West Brom odniesol zlomeninu lícnej kosti.(clubcall.com)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace hrá v ďalšom kole anglickej ligy na pôde Stoke City a zrejme mu bude chýbať Jason Puncheon. 28-ročný jamajský stredopoliar londýnskeho klubu má problémy s kolenom a stehnom. (clubcall.com)