Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)

štvrtok, 19. marec 2015 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Po doliečení triesiel je k dispozícii Lucas Leiva. Brazílsky záložník by si mohol zahrať už v nedeľnom šlágri s Manchestrom United. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Do Interu Miláno by mohol odísť Edin Džeko. Ten v náročnej konkurencii útočníkov nemá ideálnu pozíciu a bude čakať, či z Milána odíde Mauro Icardi. Práve to by mohlo dať veci okolo Bosniaka do pohybu. (Express)

MANCHESTER UNITED: 26-ročný stredopoliar Juan Mata možno už v lete opustí Old Trafford. FC Valencia ponúka 20 miliónov libier. Mata v minulosti už za Netopiere hrával. V aktuálnom ročníku nastúpil za United v 24 zápasoch. (Express)

ARSENAL: Real Sociedad javí veľký záujem o Španiela Mikela Artetu. Ten sa narodil práve v San Sebastiáne a vyskúšal si už aj trénerské metódy Davida Moyesa. (Metro)

EVERTON: Dnes sa zverenci Roberta Martineza predstavia na pôde Dynama Kyjev ako posledný mohykán anglického futbalu. Doma vyhrali 2:1 a ak na Ukrajine neuspejú, Premier League už ostane bez jediného zástupcu v pohárovej Európe.

WEST HAM: Kladivári stále veria, že James Tomkins si v tejto sezóne ešte zahrá. Nedávno absolvoval operáciu ramena, ktoré si vykĺbil na tréningu. Lekári ešte predpokladaný návrat tohto obrancu neoznámili. (BBC)

WEST HAM: V Upton Parku sa šepká o letnej rošáde trénerov, počas ktorej Sam Allardyce príde o svoje miesto. Okrem predpokladaného záujmu Sunderlandu by ho údajne prijal aj národný tím Nigérie, ktorý šokujúco chýbal na nedávnom Africkom pohári. (Sun)

TOTTENHAM: Na svete by mala byť dohoda, že Kevin Wimmer po sezóne príde na White Hart Lane za 6 miliónov eur. 22-ročný rakúsky stopér je v Nemecku tretí rok. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Ofenzívny krídelník Lloyd Isgrove nedávno predĺžil zmluvu, no v tíme Svätcov sezónu nedohrá. Záver ligového ročníka absolvuje vo farbách Sheffieldu Wednesday. (klubový web)

NEWCASTLE: Ofenzívne ladený Holanďan Siem de Jong mal pôvodne chýbať do konca sezóny. Novšie správy hovoria, že už trénuje a hoci v sobotu proti Arsenalu ešte hrať nebude, v ďalších kolách by mohol byť k dispozícii. (Skysports)

HULL CITY: Majiteľ klubu, Assem Allam, trvá na zmene názvu klubu. Rád by ho pomenoval „Hull Tigers“, no FA mu odmieta vyhovieť. Egypťan sa vyhráža, že ak mu premenovanie nebude umožnené, tím predá. (Express)