Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)

piatok, 20. marec 2015 10:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zajtrajší zápas na pôde Newcastlu má vynechať záložník Aaron Ramsey, ktorý má problémy so stehenným svalom. (Goal)

ARSENAL: Lekári určili predpokladaný návrat obrancu Mathieuho Debuchyho na polovicu apríla. Konkrétne by malo ísť o 31. kolo a duel s Burnley. (Daily Star)

ARSENAL: Výkony Mesuta Özila zaostávajú za vysokými očakávaniami a vyvolávajú množstvo špekulácií. Objavili sa dokonca správy, že 26-ročný záložník chce ísť do Nemecka, no sám hráč ich poprel. (Transfermarkt)

ARSENAL: Prejavený záujem o talentovaného záložníka Matea Kovacića neostal bez odozvy. Milánsky Inter je ochotný chorvátskeho reprezentanta pustiť. (Express)

CHELSEA: Po sezóne by na Stamford Bridge mohli prísť posily v hodnote 40 miliónov libier. Presne to je čiastka, ktorú má José Mourinho sľúbenú na nákup nových hráčov v letnom prestupovom termíne. (Telegraph)

EVERTON: Rapídne sa zlepšujúci Wolfsburg by chcel uloviť jednu z najväčších hviezd The Toffees. Za útočníka Romela Lukaka ponúka 33 miliónov libier. (Express)

SWANSEA CITY: Z rodinných dôvodov dostal argentínsky obranca Federico Fernandez v minulom kole voľno. Na súboj s Aston Villou by mal byť plne prirpavený a tréner ho zaradí naspäť do základnej zostavy. (BBC)

STOKE CITY: Napriek zlomenej lícnej kosti by Jonathan Walters mohol nastúpiť už zajtra proti Crystal Palace. Pred zápasom má stihnúť operáciu a po nej sa o jeho nasadení rozhodne. (BBC)

HULL CITY: Nikica Jelavić operáciu kolena viac nemohol odkladať a rozhodol sa absolvovať ju. Chýbať teraz bude dlhých šesť týždňov, čo pre zachraňujúce sa Tigre vôbec nie je dobrá správa. (BBC)