Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)

sobota, 21. marec 2015 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vypadnutie vo štvrťfinále Ligy majstrov opäť skomplikuje udržanie niektroých hviezd. Veľa sa píše o Yayovi Tourém, ktorý údajne odmieta predĺženie zmluvy. Dnešný duel s West Bromwichom navyše vynechá pre zranenie achillovky. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Ešte minimálne jednu sezónu má pred sebou 33-ročný záložník Michael Carrick. S vedením sa dohodol na predĺžení kontraktu. (Independent)

EVERTON: 19-ročný útočník Anthony Martial čoskoro dostane ponuku na angažmán v Goodison Parku. Futbalista Monaka však vyhlasuje, že je vo Francúzsku maximálne spokojný a odchod nezvažuje. (Calciomercato)

NEWCASTLE: Odvolanie voči červenej karte zo zápasu s Evertonom Fabricia Colocciniho nebolo úspešné. Trest argentínskeho stopéra ostáva v platnosti. (ESPN)

STOKE CITY: Ďalšie štyri roky bude platiť zmluva brankára Jacka Butlanda na Britannia Stadium. Mladý Angličan nerobil žiadne prieťahy pri rokovaniach. (Express)

STOKE CITY: Dnešný domáci duel s Crystal Palace zrejme vynechá forward Victor Moses. Dôvodom má byť bližšie nešpecifikované zranenie nohy. Nastúpiť by však mal útočník Jonathan Walters, ktorý dostane ochrannú masku kvôli zlomenej lícnej kosti. (Skysports)

WEST HAM: The Hammers neprežívajú ideálne obdobie. V tabuľke padli na desiate miesto a nevyhrali už sedemkrát v rade. Napraviť to môžu dnes proti Sunderlandu, ktorý rovnako hrá vo veľmi zlej forme.

ANGLICKO: Premier League sa stáva podľa koeficientov až treťou najlepšou ligou Európy. Po pätnástich rokoch sa pred ňu dostáva Bundesliga. Poradie zmenili najmä úspechy nemeckého futbalu v spojení s každoročne klesajúcim počtom anglických štvrťfinalistov. (Mirror)