Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)

nedeľa, 22. marec 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Citizens si vrátili chuť do futbalu. Na domácej pôde zdolali West Bromwich 3:0, pričom svoj prvý gól v novom pôsobisku strelil aj Bony Wilfried. Strata na Chelsea je trojbodová, no Londýnčania majú dnes zápas k dobru.

LIVERPOOL & ARSENAL: Naťahovanie rokovaní o novej zmluve Raheema Sterlinga vzbudzuje množstvo špekulácií. Vedenie údajne už sleduje Thea Walcotta a ak príde o svoj súčasný klenot, pokúsi sa priviesť práve jeho. (Skysports)

TOTTENHAM: Včerajší zápas s Leicesterom City mal pre Huga Llorisa len veľmi krátke trvanie. Už v 4. minúte musel byť vystriedaný. Absentovať má aj v prípravných zápasoch Francúzska, ktoré sú na programe v najbližších dňoch. (Goal)

SOUTHAMPTON: 27-ročný brankár Fraser Forster rovnako nedochytal zápas s Burnley. Dôvodom je zranené koleno, ktoré ho možno vyškrtne z nominácie Anglicka na kvalifikačný zápas s Litvou. (Mirror)

ASTON VILLA: Zo súboja so Swansea City si Christian Benteke odniesol zranenie bedier. Belgičan bude zrejme chýbať aj národnému tímu a je otázne, kedy sa prihlási do služby birminghamskému zamestnávateľovi. (Newsnow)

WEST BROMWICH: Anglický zväz dostal žiadosť od vedenia The Baggies, aby bol Saido Berahino uvoľnený z reprezentačných povinností. Autor 12 ligových gólov v aktuálnej sezóne je síce schopný hrať, no nedávno si prešiel menšími zdravotnými problémami. (ESPN)

SUNDERLAND: Adam Johnson, ktorý na seba upozornil problémami so zákonom, sa včera objavil v zápase s West Hamom. Vedenie ho pôvodne suspendovalo za podozrenie zo styku s neplnoletým dievčaťom, no po jeho prepustení na kauciu opäť hrá.

SUNDERLAND: Čierne mačky sa zaujímajú o služby 22-ročného obrancu Tiaga Iloriho. Ten síce má zmluvu s Liverpoolom, no nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal dostať do jeho zostavy. V hre o mládežníckeho reprezentanta Portugalska je aj Real Sociedad. (tuttomercatoweb)

BURNLEY: Leto by mohlo priniesť posilu v podobe útočníka Adama Le Fondreho. Ten je kmeňovým hráčom Cardiffu City, ale aktuálne hráva na hosťovaní v Boltone. Prestup by nabral na pravdepodobnosti, ak The Clarets skutočne opustí Danny Ings. (Newsnow)