Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)

streda, 25. marec 2015 06:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Stefan de Vrij síce ešte len pred touto sezónou zamieril do Lazia, čoskoro by sa však mohol opäť sťahovať. Podľa anglických médií sa o holandského zadáka zaujíma Manchester United. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER UNITED: Krídelník Angel Di Maria údajne požiadal svojho agenta, aby mu našiel nový klub. Do úvahy, kde by mohol  27-ročný reprezentant Argentíny zakotviť prichádza Barcelona alebo Paris Saint-Germain. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Perspektívny útočník Manchestru United James Wilson je pripravený odísť na hosťovanie do Derby County. 19-ročný talent nedostáva na Old Trafford veľa príležitostí a preto ho Louis van Gaal pošle na skúšku.

LIVERPOOL, CHELSEA a MAN UNITED: Liverpool a Chelsea sa údajne zaujímajú o možnosť získať útočníka Radamel Falcaa. 29-ročný Kolumbijčan sa po skončení hosťovania v Manchestri United vráti do Monaka. (Sun)

CHELSEA: Do konca sezóny rolu náhradníka vydrží, no od leta futbalový brankár Petr Čech svoju situáciu v Chelsea chce vyriešiť. Český gólman sa nechal počuť, že podobnú sezónu už nechce zažiť pretože je zvyknutý na vyššiu porciu odchytaných zápasov. (chelseafc.com)

ARSENAL: Záložníka Mesuta Özila údajne čaká pohovor s trénerom Arsènenom Wengerom. Nemec zmeškal zápas tímu kvôli chorobe, ale o niekoľko hodín neskôr sa objavil na večierku. (Daily Express)

TOTTENHAM a EVERTON: Aaron Lennon v druhej polovici sezóny hosťuje z Tottenhamu v Evertone a ten má možnosť získať anglického krídelníka natrvalo. Tottenham za hráča požaduje šesť miliónov libier. (sport-express.ru)

LEICESTER: Jednu posilu v tretej najvyššej anglickej súťaži si vyhliadol Leicester City. Líšky sledujú Romaina Sawyersa, ktorý skvelými výkonmi ťahá Walsall za záchranou. Talentovaný ofenzisní stredopoliar predtým nastupoval za West Brom, no presadiť sa však nedokázal. (clubcall.com)