Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)

streda, 25. marec 2015 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Tréner Diego Simeone sa podľa španielskych médií dohodol s Atleticom Madrid na predĺžení zmluvy do roku 2020. (ČTK)

REAL MADRID: Real Madrid v nedeľu večer prehral v Barcelone 1: 2 a pri tréningovom ihrisku v Madride na hráčov čakali fanúšikovia, ktorí sa pokúsili zaútočiť na vozidlá odchádzajúcich hráčov. Biely balet už troch útočníkov identifikoval a v jednom prípade sa jedná o člena fanklubu, u ktorého klub požaduje vylúčenie.

REAL MADRID: Na tréningu nemeckej reprezentácie, ktorá sa pripravuje na kvalifikačný zápas o postup na majstrovstvá Európy 2016 na pôde Gruzínska a priateľský zápas s Austráliou, nechýbal Sami Khedira. Ten trpel minulý týždeň žalúdočnými problémami.

FC BARCELONA: Krídelník Angel Di Maria údajne požiadal svojho agenta, aby mu našiel nový klub. Do úvahy, kde by mohol  27-ročný reprezentant Argentíny zakotviť prichádza Barcelona alebo Paris Saint-Germain. (Daily Star)

VALENCIA: Javi Fuego by mal podpísať novú zmluvu s Valenciou. Skúsený 31-ročný záložník má v španielskom klube aktuálne kontrakt do konca budúcej sezóny. (fichajes.com)