Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)

štvrtok, 26. marec 2015 06:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel neuspel so svojim protestom proti trestu za to, že v závere zápasu s Manchestrom United šliapol na brankára Davida de Geu. Obranca Liverpoolu tak príde o nasledujúce tri ligové zápasy. (bbc.com)

SOUTHAMPTON: Fraser Forster už vo zvyšku tohtoročnej sezóny nepomôže Southamptonu. Anglický reprezentačný brankár musel kvôli problémom so šľachou v kolene na operáciu, po ktorej bude Saints chýbať minimálne do konca ročníka. (bbc.com)

EVERTON: Profesionálom sa od leta stane Kieran Dowell. Everton so 17-ročným záložníkom uzavrel kontrakt na dve sezóny. (transfermarketweb.com)

WEST HAM: Julian Baumgartlinger má s Mainzom zmluvu len do konca sezóny a následne sa očakáva, že zmení pôsobisko. 27-ročný rakúsky stredopoliar by mohol zamieriť do Anglicka, kde o jeho služby stojí West Ham United. (transfermarketweb.com)

STOKE CITY: Charlie Adam by rád podpísal novú zmluvu so Stoke City. 29-ročný śkótsky stredopoliar má kontrakt do júna 2016 a jeho meno bolo spájané okrem iného aj so záujmom Realu Sociedad. (clubcall.com)

SWANSEA: Neil Taylor bude po sezóne rokovať o novej zmluve. 26-ročný obranca pôsobí vo Swansea, kde má kontrakt do konca budúcej sezóny. (bbc.com)

HULL CITY: Mohamed Diam sa konečne zapojil do tréningu so spoluhráčmi a po reprezentačnej prestávke by mohol nastúpiť k zápasu so Swansea. Stredopoliar anglického klubu sa zbavil problémov s kolenom, kvôli ktorým bol mimo hru skoro štyri mesiace. (clubcall.com)

LEICESTER: Anthony Knockaert nedostáva veľa šancí v Leicesteri a od budúcej sezóny by mohol pôsobiť v Belgicku. O príchode 23-ročného francúzskeho ofenzívneho stredopoliara jedná Standard Liège. (transfermarketweb.com)