Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)

štvrtok, 26. marec 2015 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Zranenie pravej nohy si z so súboja s Realom Madrid odniesol útočník Barcelony Lionel Messi. Argentínsky reprezentant sa podrobil vyšetreniu, ktoré odhalilo, že sa nejedná o nič vážne. (fifa.com)

REAL MADRID: James Rodríguez sa po necelých dvoch mesiacoch znovu objavil na tréningu prvého tímu Realu Madrid. Kolumbijský stredopoliar si úspešne doliečuje zlomeninu záčlenkovej kostičky. (marca.com)

REAL SOCIEDAD: Charlie Adam by rád podpísal novú zmluvu so Stoke City. 29-ročný śkótsky stredopoliar má kontrakt do júna 2016 a jeho meno bolo spájané okrem iného aj so záujmom Realu Sociedad. (clubcall.com)

DEPORTIVO: Diogo Salomão má v posledných rokoch zdravotné problémy predovšetkým s kolenom a inak tomu nie je ani v súčasnej chvíli. Portugalský stredopoliar znovu hosťuje z lisabonského Sportingu v Deportivo La Coruňa a vinou vážneho zranenia kolena prišiel o drvivú väčšinu sezóny. 26-ročný futbalista si privodil svalové zranenie a chýbať bude ďalších šesť týždňov. (abola.pt)

DEPORTIVO:Cezary Wilk sa podrobil operácii zlomenej záčlenkovej kostičky. Poľský stredopoliar Deportiva La Coruña sa zranil pred týždňom počas jedného z tréningov a mimo hru bude tri mesiace. (marca.com)

RAYO: Návrat na trávnik ohlásil Tono. Brankár Raya si doliečil zranenie stehenného svalu a zapojil sa do tréningu,pričom  mimo hru bol od konca februára. (marca.com)