Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3)

piatok, 27. marec 2015 11:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.3) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Frank Lampard strávi zvyšok tohtoročnej sezóny v Manchestri City. Skúsený stredopoliar v anglickom klube hosťuje z New Yorku City FC a špekulovalo sa o jeho skoršom návrate do USA. (goal.com)

ARSENAL: Semi Ajayi dočasne opúšťa Arsenal. Nádejný nigérijský obranca bude vo zvyšku tohto ročníka nastupovať za Cardiff v druhej najvyššej anglickej súťaži. (football365.com)

CHELSEA:Filipe Luís v lete prestúpil z Atlética Madrid do Chelsea, kde sa zatiaľ nedokázal výrazne presadiť. Preto sa špekuluje o rýchlom návrate brazílskeho obrancu do hlavného mesta Španielska. (sport-express.ru)

CHELSEA: Holandský záložník Nathan Aké nemá v Chelsea dostatok herného priestoru a preto nadchádzajúci mesiac strávi na hosťovaní vo druholigovom Readingu. (bbc.com)

SOUTHAMPTON: Tonny Vilhena by mohol čoskoro opustiť Feyenoord. O talentovaného holandského stredopoliara má záujem Southampton. (sport-express.ru)

LIVERPOOL: Jordan Lussey sa nebude snažiť vo zvyšku sezóny preniknúť do zostavy Liverpoolu. Talentovaný stredopoliar odišiel na hosťovanie do Boltonu, s ktorým si zahrá League Championship. (football365.com)

TOTTENHAM: Ďalším hráčom, ktorý nepomôže Anglicku v kvalifikačnom dueli o postup na majstrovstvá sveta 2016 s Litvou a priateľskom dueli s Talianskom je Danny Rose. Obranca Tottenhamu sa vrátil späť do Londýna, kde si bude liečiť zranenie stehenného svalu. (football365.com)

CRYSTAL PALACE:Hiram Boateng bude aj naďalej hrať za Crystal Palace. 19-ročný ghanský stredopoliar predĺžil zmluvu do júna 2017. (transfermarketweb.com)