Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)

piatok, 27. marec 2015 11:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Do katarského Al Sadd má podľa španielskych médií namierené Xavi. Stredopoliar Barcelony mal pôvodne po tohtoročnej sezóne odísť do zámorského New Yorku City, nakoniec však 35-ročný stredopoliar pravdepodobne odíde do Kataru. Tam je pre neho pripravená trojročná zmluva s príjmom 10 miliónov eur za sezónu. (transfermarkt.de)

ATLÉTICO MADRID: Filipe Luís v lete prestúpil z Atlética Madrid do Chelsea, kde sa zatiaľ nedokázal výrazne presadiť. Preto sa špekuluje o rýchlom návrate brazílskeho obrancu do hlavného mesta Španielska. (sport-express.ru)

VALENCIA: Jérémy Toulalan má s Monakom zmluvu len do konca tohto ročníka a novú zrejme nepodpíše. Preto sa začalo špekulovať  o ďalšom pôsobisku francúzskeho reprezentanta. Ten by podľa niektorých médií mohol zamieriť do Valencie (transfermarketweb.com)

EIBAR: Eibar po reprezentačnej prestávke hosťuje Rayo a chýbať by mu mohli obranca Raúl Navas a útočník Manu del Moral. Obaja laborujú so svalovými zraneniami a chýbať majú zhruba desať dní. (marca.com)

CÓRDOBA: Dani Pinillos bude pykať za svoje vylúčenie zo záveru stretnutia na pôde Realu Sociedad. Obranca Córdoby neudržal nervy na uzde a vylial si zlosť na postrannom rozhodcovi, za čo dostal červenú kartu a od disciplinárnej komisie návrch na stopku na štyri zápasy. (marca.com)

ALMERÍA: Almerii v nasledujúcich troch týždňoch nepomôže Michel.Obranca španielskeho klubu si počas tréningu poranil stehenný sval. (lfp.es)