Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (27.3.)

piatok, 27. marec 2015 09:05 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (27.3.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

BOSTON: Do zostavy Bostonu Bruins sa vrátil český útočník David Krejčí, ktorý doposiaľ laboroval pätnásť zápasov so zranením kolena. Po návrate na ľad mu hokej dostatočne chutil, keď sa v súboji s Anaheimom Ducks prezentoval dvomi gólovými prihrávkami, tie ale na víťazstvo nestačili a „medvede“ podľahli „káčerom“ 2:3 po predĺžení.

RANGERS: Návrat Henrika Lundqvista sa ešte odkladá. Švédsky brankár však už dnes stál na striedačke „jazdcov“ v súboji s Ottawou Senators ako náhradník Cama Talbota a možno očakávať, že v najbližších dňoch sa po sedemtýždňovej hernej pauze zavinenej zranením krku vráti do zostavy klubu z Manhattanu.

COLUMBUS: Útočník Columbusu Blue Jackets Jarred Boll bol disciplinárnou komisiou National Hockey League dištancovaný na tri zápasy za jeho zákrok do oblasti hlavy a krku proti útočníkovi Anaheimu Ducks Patrickovi Maroonovi.

KHL

JAROSLAVĽ: V Kontinentálnej hokejovej lige sa špekuluje o odchode obrancu Jegora Jakovleva z Lokomotivu Jaroslavľ. Údajný záujem o služby 23-ročného zadáka má jeho rodný celok Metallurg Magnitogorsk, kde by sa mohol Jakovlev sťahovať po sezóne.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

TRENČÍN: Dukla Trenčín sa dohodla na predĺžení kontraktu so svojím najproduktívnejším hráčom z aktuálnej sezóny Vladimírom Nemcom. 36-ročný krídelník sa „vojakom“ upísal pre nadchádzajúci ročník.

SKALICA: Legendárny slovenský hokejista Žigmund Pálffy bude pracovať v klube HK 36 Hant Skalica ako šéf mládežníckych kategórií záhoráckeho klubu.