Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.3.)

sobota, 28. marec 2015 08:41 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.3.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

PITTSBURGH: Do zostavy Pittsburghu Penguins by sa mal ešte tento víkend vrátiť hviezdny ruský útočník Jevgenij Malkin, ktorý kvôli zraneniu vynechal predchádzajúce dva týždne. V tejto sezóne má na svojom konte 68 kanadských bodov zo 63 stretnutí a za 60 minút strávených na ľade v priemere pozbieral 3,42 bodov, čo je najlepší výkon spomedzi všetkých hráčov v National Hockey League, ktorí odohrali minimálne päť stretnutí.

TORONTO: Frustrácia z nepresvedčivých výkonov Toronta Maple Leafs sa zrejme preniesla aj na hráčov. Na tréningu „javorových listov“ sa do šarvátky zapojili hokejisti Phil Kessel a David Booth. Vedenie tímu tento incident okomentovalo ako bojovnosť a súťaživosť medzi hráčmi.

KHL

CHANTY-MANSIJSK: Celok Jugry Chanty-Mansijsk by podľa dostupných zdrojov mal opustiť produktívny dánsky obranca Philip Larsen, ktorý sa údajne obhliada po ponukách iných tímov z Kontinentálnej hokejovej ligy.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

PLAY-OFF: Výsledok semifinálového súboja play-off slovenskej Tipsport extraligy:
HC’05 Banská Bystrica – HK Nitra 4:3 po predĺžení, stav série 3:3
Rozhodujúci duel sa uskutoční pod Zoborom v nedeľu 29. marca 2015.