Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)

sobota, 28. marec 2015 06:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Manchester United chce údajne ponúknuť Realu Madrid 80 miliónov libier za návrat stredopoliara Cristiana Ronalda. Samotnému hráčovi sú  v Manchestri ochotní platiť 14 miliónov libier ročne. S touto odvážnou fámou prišli niektoré anglické médiá.(Daily Express)

VALENCIA: José Luis Gaya sa odpojil od španielskej reprezentácie do 21 rokov a vrátil sa do Valencie. Mladý obranca siprivodil svalové zranenie a čaká ho podrobné vyšetrenie. (insidespanishfootball.com)

VALENCIA: Tréner José Mourinho chce londýnsku Chelsea posilniť o Andrého Gomesa.  21-ročný záložník Valencie a portugalskej reprezentácie má trhovú hodnotu približne 36 miliónov libier. (Daily Mirror)

VALENCIA: Javi Fuego sa môže tešiť na ďalšie sezóny vo Valencii. Španielsky klub si služby 31-ročného záložníka poistil do júna 2017 a súčasťou dohody je aj opcia na ďalší rok. (abola.pt)

MÁLAGA a LEVANTE: Papakouli Diop sa údajne stane novou posilou Málagy, s ktorou sa mal už dohodnúť na podmienkach zmluvy. Senegalský stredopoliar je momentálne hráčom Levante. (transfermarketweb.com)

DEPORTIVO: Menšie zranenie si privodil Isaac Cuenca. 23-ročný stredopoliar Deportiva La Coruňa si poranil stehenný sval a je ohrozený jeho štart v nasledujúcom ligovom zápase. (marca.com)

RAYO VALLECANO: José Raúl Baena by chcel aj v budúcej sezóne hrať za Rayo. 26-ročný záložník patrí do základnej zostavy španielskeho klubu, ale zmluvu má len do konca júna. (fichajes.com)