Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3)

nedeľa, 29. marec 2015 11:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.3) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Arsenal sa podľa mediálnych informácií pokúsil z Manchestru United získať Chrisa Smallinga. Červení diabli však ponuku vo výške 16 miliónov eur odmietli, pretože za anglického reprezentanta požadujú vyššie odstupné. (transfermarkt.de)

LIVERPOOL: Na tréningu belgickej reprezentácie sa objavil aj Simon Mignolet. Brankár Liverpoolu je znovu fit po problémoch s kolenom a kvôli ktorým mal v uplynulých dňoch individuálny program. (sport-express.ru)

LIVERPOOL:Jordan Ibe v priebehu tohto týždňa začal s ľahkým tréningom. Mladý krídelník Liverpoolu si doliečuje zranenie kolenných väzov, s ktorými má problém od začiatku marca. (football365.com)

ARSENAL: Posilu z uruguajského Penarolu si vyhliadol Arsenal. Londýnsky klub chce údajne získať 17-ročného stredopoliara Federica Valverdeho. (transfermarketweb.com)

EVERTON: 21-ročný holandský obranca Terence Kongolo dobrými výkonmi vzbudzuje vo futbalovej Európe záujem. Medzi tieto kluby sa teraz pridal aj Everton, ktorý o mladého beka prejavil veľký záujem. (transfermarketweb.com)

EVERTON:Steven Pienaar sa už zajtra zapojí do prípravy Evertonu. Juhoafrický reprezentant chýbal Toffees od decembra pre problémy s kolenom.(soccerway.com)

STOKE CITY: Mark Hughes bude aj v ďalších sezónach manažérom Stoke Cit. S anglickým klubom predĺžil zmluvu do júna 2019. (bbc.com)

HULL: Vedenie Hullu zaplatí pokutu tridsať tisíc libier za správanie svojich hráčov v zápase s Leicesterom. (bbc.com)

PREMIER LEAGUE: Britský denník Daily Mail naznačil, že waleský reprezentant Gareth Bale by napriek veľkému záujmu celej rady klubov z Premier League rád zotrval v madridskom Reale. Bale v poslednej dobe čelí vlne kritiky za svoje výkony v drese Bieleho baletu.