Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

streda, 1. apríl 2015 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: 20-ročný Raheem Sterling údajne bude musieť ostať v Liverpoole aj v prípade, že sa nedohodne na predĺžení zmluvy. Vedenie tým riskuje, že v lete 2017 svoj klenot stratí úplne zadarmo. (ESPN)

MANCHESTER CITY: O možnosti návratu do Talianska uvažuje obranca Aleksandar Kolarov. Srbský futbalista odohral 3 roky v Laziu Rím pred svojím prestupom do Británie. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Na leto je naplánované množstvo nákupov a jednou z nových posíl by sa mohol stať 23-ročný záložník Kevin de Bruyne. Z Wolfsburgu by ho však rád priviedol aj Bayern a PSG. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Ľavý obranca Fabio Coentrão sa vôbec nebude brániť odchodu z Realu Madrid a pomerne reálne sa javí príchod na Old Trafford. „Už v minulosti som prejavil záujem hrať za tento klub. Je to jeden z najlepších klubov sveta, ktoré obdivujem.“ povedal na adresu 20násobného šampióna. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Francúzsky veľkoklub, Paris Saint-Germain, je ochotný ponúknuť za Ángela Di Mariu 59,7 milióna libier. Tým pádom by na letnom Argentínčanovom odchode United neprerobili. (Eurosport)

EVERTON: Na internete sa objavili správy, že škótsky reprezentant Steven Naismith je pod drobnohľadom Málagy. Vzhľadom na dlhotrvajúcu zmluvu 28-ročného útočníka je to nerealistický scenár. (Daily Mail)

WEST HAM: Hviezda švajčiarskeho Sionu, Moussa Konaté, je v hľadáčiku The Hammers. Pre mladého útočníka by bolo pôsobenie v Premier League najatraktívnejším angažmánom doterajšej kariéry. (Mirror)

SWANSEA CITY: Ekvádorský záložník Jefferson Montero vynechal včerajší prípravný zápas s Argentínou a stehenný sval ho pravdepodobne nepustí ani do súboja s Hullom City. (Newsnow)

NEWCASTLE: Otázka manažéra nie je Johnom Carverom vyriešená a Straky by radi získali Steva McClarena. 53-ročný Angličan už vymenil viaceré trénerské pôsobiská a aktuálne vedie Derby County. Tento klub považuje za jeho uvoľnenie od Newcastlu 2 milióny libier. (Telegraph)

ASTON VILLA: Stopér z Pobrežia Slonoviny, Jores Okore, svojimi výkonmi zaujal milánsky Inter. V médiách sa aktuálne o možnosti prestupu veľa píše, ale kluby výraznejšiu aktivitu neprejavili. (Eurosport)