Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)

štvrtok, 2. apríl 2015 11:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Talianska Fiorentina je s hosťujúcim Mohamedom Salahom maximálne spokojná a Egypťana si chce nechať natrvalo. Podľa niektorých zdrojov sú kluby dohodnuté na čiastke 18 miliónov eur. (Express)

CHELSEA: 24-ročný záložník Šachtaru Doneck, Douglas Costa, sa dostáva do pozornosti médií. Záujem o jeho angažovanie údajne obnovili The Blues a vyčlenili 20 miliónov libier. (Telegraph)

ARSENAL: Španiel Santi Cazorla sklamal priaznivcov Atlética Madrid, keď vyvrátil možnosť, že by v lete do tohto klubu prestupoval. V minulosti už pôsobil vo farbách 4 iných klubov La Ligy. (Daily Mail)

ARSENAL: Po dlhotrvajúcej absencii sa zapojil do tréningového procesu aj Mathieu Debuchy. Okamžite sa začalo uvažovať o tom, či by sa mohol objaviť v sobotnom zápase s Liverpoolom. (Goal)

MANCHESTER UNITED: Štart Chrisa Smallinga v ligovom súboji s Aston Villou je ohrozený. Menšie zdravotné problémy si odniesol z reprezentačného zápasu proti Taliansku. (klubový web)

MANCHESTER UNITED: Podľa médií sa Mats Hummels nechal počuť, že ak opustí Dortmund, bude to jedine pre prestup do United. Zakrátko však Nemec cez sociálnu sieť oznámil, že svoje služby nikomu nesľúbil. (Telegraph)

MANCHESTER CITY: Podľa viacerých zdrojov sa začali oficiálne rokovania s Interom Miláno o prestupe Stevana Jovetića. Čiernohorec sa stal „nežiaducim legionárom“ v Manchestri a Taliani sú ochotní ponúknuť 26 miliónov eur. (ESPN)

TOTTENHAM: Poľský obranca Kamil Glik výkonmi prerastá FC Turín a je pravdepodobné, že v lete odíde. 14 miliónov eur sa za jeho služby chystajú ponúknuť Kohúti zo severu Londýna. (Eurosport)

TOTTENHAM: Túžba chytať v Lige majstrov je u Huga Llorisa veľmi silná a práve to by sa mohlo stať dôvodom jeho letného odchodu. Najväčší záujem momentálne javí francúzsky PSG, ale v kádri by si ho určite vedeli predstaviť viaceré európske tímy. (Transfermarkt)

TOTTENHAM: 31-ročný útočník Emmanuel Adebayor poberá príliš vysoký plat a vedenie má v pláne zbaviť sa ho. Futbalista z Toga má síce zmluvu ešte na jednu sezónu, ale tú odohrá v najlepšom prípade na hosťovaní. (Daily Mail)

WEST HAM: Sobotný zápas na pôde Leicesteru by mal stihnúť Winston Reid. Novozélandský obranca doliečil stehenný sval a má byť plne k dispozícii. (klubový web)

SWANSEA CITY: Mladý záložník Tom Carroll si možno už v aktuálnej sezóne nezahrá. Z reprezentačných povinností si odniesol zranené väzy v členku a absentovať má minimálne 6 týždňov. (BBC)

STOKE CITY: 26-ročný Steven N'Zonzi má kontrakt platný už len na rok a vedenie jasne deklarovalo, že cieľom bude tohto defenzívne ladeného stredopoliara udržať. Francúz je v klube od roku 2012. (Skysports)