Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)

piatok, 3. apríl 2015 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Pre útočníka Javiera Hernándeza je najvyšší čas, aby začal riešiť svoju budúcnosť. Mexičan je v hľadáčiku nemeckého Wolfsburgu a niekoľkých anglických tímov, na čele s West Hamom alebo Southamptonom. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Napriek záujmu PSG sa Ángel Di Maria nechal počuť, že by chcel o svoje miesto zabojovať na Old Trafford a dokázať tamojšiemu klubu, že patrí do základnej zostavy. (Mirror)

TOTTENHAM: Ako sa očakávalo, Hugo Lloris nestihne zápas s Burnley. Francúzskeho brankára stále drží v šachu zranené koleno a nevie sa ani to, či stihne následný zápas s Aston Villou. (Goal)

TOTTENHAM & LIVERPOOL: 23-ročný Talian Jacopo Sala z Atalanty prezradil médiám, že by rád okúsil Premier League. Záujem prejavilo hneď niekoľko klubov a najväčšie šance by mali mať na White Hart Lane alebo Anfield Road. (Metro)

MANCHESTER CITY: O 29-ročného ofenzívneho hráča, Davida Silvu, sa zaujíma FC Barcelona. Španiel však má zmluvu do leta 2019 a záujem zo Španielska ho príliš nezaujíma. (Express)

MANCHESTER CITY: O Robertovi Mancinim sa často píše, že by si rád priviedol do Interu Miláno niekoľkých hráčov zo svojho bývalého klubu. Najnovšie je reč o Jamesovi Milnerovi. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Rímske Lazio by rado priviedlo 29-ročného útočníka Graziana Pellého ako náhradu za zrejme odchádzajúceho Miroslava Kloseho. Angažovanie talianskeho futbalistu však nebude jednoduché a Rimania by zrejme potrebovali, aby Pellé upustil z platových požiadaviek. (Mirror)

WEST HAM: Waleský stopér James Collins by rád podpísal v Londýne novú zmluvu. Kladivárom je momentálne zaviazaný len do leta 2016. (Newsnow)

WEST HAM & QPR: V Anglicku sa pošuškáva, že po konci sezóny príde k veľkej rošáde trénerov. V Upton Parku má skončiť Sam Allardyce, ktorý sa údajne okamžite presunie na Loftus Road. (Independent)

SWANSEA CITY: Dnes by mal padnúť definitívny verdikt, či Jefferson Montero nastúpi na zajtrajší duel proti Hullu City. Ekvádorský záložník mal zranený stehenný sval. (BBC)

STOKE CITY: V klube sa môžu tešiť z rýchleho zotavovania Petra Odemwingieho a BojanaKrkića. Nigeríjčan by mohol stihnúť záver sezóny, zatiaľ čo jeho španielsky spoluhráč pravdepodobne stihne letnú prípravu. Oboch trápili kolenné väzy. (Daily Mail)

ASTON VILLA: V Birminghame by nemali mať veľké problémy s udržaním Darrena Benta. Anglický útočník hosťuje v Derby County a vyhlásil, že si vie predstaviť zotrvanie aj predĺženie kontraktu so svojím kmeňovým klubom. Zároveň priznal, že prebiehajú rokovania. (Telegraph)

LEICESTER CITY: 22-ročný obranca Liam Moore bol stiahnutý z hosťovania v Brentforde. Tamojší klub mu dal od februára šancu len v troch zápasoch, čo vôbec nenapĺňalo očakávania The Foxes. (klubový web)

WEST BROMWICH: Krídelníkovi Nordinovi Amrabatovi sa kopia ponuky. Holaďan, ktorý hosťuje z Galatasarayu v Málage, je v hľadáčiku viacerých európskych klubov. Okrem The Baggies ide napríklad aj o Sevillu alebo grécky Olympiacos. (mundodeportivo)