Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)

sobota, 4. apríl 2015 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet by si údajne rád spravil chuť veľkým nákupom v podobe Sergia Agüera z Manchestru City. O záujme španielskeho veľkoklubu o 26-ročného forwarda sa hovorí dlhšiu dobu. (Transfermarkt)

REAL MADRID: Veľká prekážka v Champions League v podobe Atlética Madrid a strata v ligovej naháňačke na Barcelonu neoberajú Carla Ancelottiho o optimizmus: „Vrátili sme sa k hernému štýlu, ktorý chceme a vieme praktizovať. Máme všetky predpoklady na to, aby sme dokázali bojovať vo všetkých súťažiach a našim cieľom ostáva obhajoba Ligy majstrov.“ (Marca)

REAL MADRID: Rôzne zdroje sa výrazne líšia v úvahách o kúpe brankára na Santiago Bernabeu. Na internete sa objavili správy, že Španieli stále považujú Davida De Geu z Manchestru United za prioritu číslo 1 a ak to s ním nevyjde, zamerajú sa na Petra Čecha z Chelsea. (Eurosport)

REAL MADRID: Ašpirant na postup do Primera Division, Betis, by rád získal 21-ročného záložníka Álvara Medrána. O málo využívaného Španiela mal záujem aj v zime. Vtedy to však stroskotalo, pretože si tréner Carlo Ancelotti nebol istý stavom Luku Modrića. (Calciomercato)

BARCELONA: Francúzsky gigant, PSG, údajne nemá viac záujem o služby Daniho Alvesa, ktorý sa doteraz jasne nevyjadril, či ponuku prijíma alebo nie. Ďalšími možnosťami pre Brazílčana ostávajú anglické kluby, o ktorých sa taktiež písalo. (mundodeportivo)

VALENCIA: 19-ročný obranca José Luis Gaya, častý predmet pozornosti médií, by mohol posilniť niektorý z anglických veľkoklubov. Po talentovanom mladíkovi vraj poškuľuje Chelsea aj Manchester City. (Daily Mail)

BILBAO: V zostave Los Leones na dnešný zápas v Seville sa objaví aj Aritz Aduriz. Jedenásťgólový strelec aktuálnej sezóny je späť po problémoch so stehenným svalom. (Marca)

CELTA VIGO: Ľavý obranca Carles Planas sa vrátil do tréningového procesu, no obnovil si zranenie kolena. Je veľmi pravdepodobné, že pre túto sezónu dohral, navyše, možno sa bude musieť podrobiť artroskopickej operácii. (Marca)