Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)

sobota, 4. apríl 2015 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Londýnčania prežili naozaj podarený marec, počas ktorého síce vypadli z Ligy majstrov, no zvládli všetky štyri ligové zápasy a postúpili ďalej aj v FA Cupe. Arséne Wenger bol za to odmenený titulom manažér mesiaca. Hráčom mesiaca sa stal jeho zverenec, Olivier Giroud, autor piatich marcových gólov. (Daily Mail)

ARSENAL: V dnešnom atraktívnom súboji proti Liverpoolu domáci budú môcť počítať aj so službami Dannyho Welbecka. Ten by mal nastúpiť aj napriek zraneniu kolena, ktoré si odniesol z reprezentácie. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Real Madrid by si údajne rád spravil chuť veľkým nákupom v podobe Sergia Agüera. O záujme španielskeho veľkoklubu o 26-ročného forwarda sa hovorí dlhšiu dobu. (Transfermarkt)

MANCHESTER CITY & CHELSEA: 19-ročný obranca José Luis Gaya z Valencie, častý predmet pozornosti médií, by mohol posilniť niektorý z anglických veľkoklubov. Po talentovanom mladíkovi vraj poškuľuje šampión aj najväčší favorit na tohtoročný titul. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Na listine zranených hráčov naďalej zostáva Robin van Persie. Holandský útočník stále nedoliečil zranené koleno a Aston Villu neohrozí. (Independent)

MANCHESTER UNITED & SOUTHAMPTON: Novou posilou Manchestru United by sa mohol stať krajný obranca Nathaniel Clyne. Služby 23-ročného futbalistu zo Southmaptonu si cenní na 35 miliónov eur. (Metro)

SOUTHAMPTON: Dnes popoludní sa The Saints predstavia na pôde Evertonu, pri čom by nemusel byť Steven Davis. Severoírskeho obrancu trápia triesla a o jeho nasadení sa bude rozhodovať len niekoľko hodín pred úvodným výkopom. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Lodivod Ronald Koeman počíta s ďalším letom, ktoré sa ponesie v znamení odchodu viacerých opôr. Podobne ako pred rokom, Svätci opäť predvádzajú dobré výkony a už teraz sa píše o prestupe niekoľkých členov zostavy. (Transfermarkt)

EVERTON:Romelu Lukaku sa pôjde ukázať klubovým lekárom, ktorí určia, či môže nastúpiť v dnešnom zápase proti Southamptonu. Zranenie stehenného svalu zabránilo aj jeho štartu v kvalifikačnom zápase proti Cypru. (Daily Star)

WEST BROMWICH: Do hry sa vracajú dvaja dôležití hráči. Útočníci Ideye Brown aj Saido Berahino môžu vybehnúť do boja už dnes proti Queens Park Rangers. (Birminghammail)

LEICESTER CITY: Minimálne najbližšie ligové kolo musi vynechať obranca Matthew Upton, ktorého trápi zranená achillovka. (Clubcall)

HULL CITY: Pred náročným zápasom na pôde Swansea sa Tigrom vyliečil stredopoliar Mohamed Diamé, ktorý chýbal 4 mesiace a aj obranca James Chester. Toho držalo mimo trávnikov rameno po dobu 2 mesiacov. (Express)