Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)

pondelok, 6. apríl 2015 10:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: O útočníkovi Edinovi Džekovi sa veľa píše v Taliansku a najväčší záujem momentálne javí AS Rím. Ten by rád tohto strelca v priebehu leta kúpil, no záujem ešte možno prejaví aj niektorý z milánskych klubov. (Daily Star)

ARSENAL: Francúzsky záložník Yohan Cabaye možno nadviaže na svoju minulosť v Premier League a vráti sa do nej ako hráč Kanonierov. Paris-Saint Germain si zaňho údajne pýta 10 miliónov libier. (Independent)

CHELSEA: Krajný obranca Filipe Luís upadol do role nepotrebného hráča a vedenie už zvažuje jeho nahradenie. Ísť by malo o mladého Josého Luisa Gayu z Valencie, ktorý má mať v zmluve zakotvenú výkupnú klauzulu 13,6 milióna libier. (Metro)

CHELSEA & SOUTHAMPTON: 32-ročnému Petrovi Čechovi sa črtá ďalšia možnosť, ktorým smerom pokračovať v kariére. Jeho angažovanie údajne zvažujú na juhu Anglicka, kde nemôžu počítať so zraneným Fraserom Forsterom. (Express)

SOUTHAMPTON: 22-ročný krídelník Paul-José M'Poku za posledný rok v rámci prestupu a hosťovania vymenil tri kluby, no od leta by mohol pôsobiť v Premier League. Kúpiť ho môžu The Saints. (Newsnow)

TOTTENHAM: Kohúti stratili body na pôde Burnley a nevyužili možnosť predbehnúť Liverpool. V tabuľke im patrí šiesta priečka, no manažér Mauricio Pochettino stále verí, že zabojujú o Ligu majstrov. „Do konca sezóny ostáva sedem zápasov, takže sa budeme snažiť. V zápase s Burnley sme nepodali taký výkony, aby sme si zaslúžili vyhrať.“ hodnotil na tlačovej konferencii. (Skysports)

NEWCASTLE: Svoju nelichotivú situáciu budú chcieť v tíme riešiť letnými nákupmi. Na súpisku by mohli pribudnúť Danny Ings z Burnley, Saido Berahino z West Bromwichu alebo Aleksandar Mitrović z Anderlechtu. (BBC)

WEST HAM: Alex Song začína s klubom riešiť svoju budúcnosť. Kamerunčan je v Londýne na hosťovaní z Barcelony a zotrvať by mohol aj v ďalšej sezóne. (Mirror)

SUNDERLAND: Gól Jermaina Defoea znamenal víťazstvo v prestížnom derby s Newcastle United. Dick Advocaat tak z lavičky zvládol tento náročný duel a Čierne mačky neprehrali so Strakami už v 7 zápasoch v rade.