Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)

utorok, 7. apríl 2015 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & LIVERPOOL: V Liverpoole vôbec nepanuje dobrá nálada a kapitán Jordan Henderson údajne odmietol predĺžiť zmluvu s platom 80 tisíc libier týždenne. Okamžite reagovali The Blues, ktorí by tohto záložníka ochotne priviedli. (Guardian)

CHELSEA: 23-ročný záložník Oriol Romeu hosťuje v Stuttgarte a do Londýna by sa vracal veľmi nerád. Klub ho poslal už dvakrát do zahraničia a defenzívne ladený Španiel by rád zmenil klub nastálo. (Marca)

MANCHESTER CITY: Veľkú pozornosť upútal manažér Manuel Pellegrini, ktorý sľúbil investície do zisku veľkej hviezdy anglického futbalu. Okamžite sa objavili úvahy s mnohými menami hráčov. (Express)

MANCHESTER CITY: Včerajšie stretnutie s Crystal Palace musel vynechať Afričan Bony Wilfried. Na tréningu si zranil členok a jeho spoluhráči nečakane prehrali 1:2. Navyše, je možné, že bude chýbať aj v blížiacom sa manchesterskom derby. (Mirror)

ARSENAL: Dvoch zranených hráčov hlási po sobotnom zápase s Liverpoolom tím Arsenalu. Beka Laurenta Koscielneho trápi stehenný sval, zatiaľ čo Aaron Ramsey má zranený členok. (klubový web)

TOTTENHAM: Koniec Kylea Walkera v úvode druhého polčasu zápasu s Burnley vôbec nevyzeral dobre. Anglický obranca si z duelu odniesol zranenie a fanúšikovia veria, že stihne záver sezóny. (Skysports)

NEWCASTLE: Priaznivci The Magpies sa hnevajú na brankára Tima Krula, ktorý pogratuloval Jermainovi Defoeovi k peknému gólu práve do jeho siete. Šlo pri tom o veľký derby zápas proti Sunderlandu a v takých sa poklony neskladajú. (Mirror)

QPR: Juhokórejský obranca Yun Suk-Young má chýbať minimálne v dnešnom zápase proti Aston Ville. (klubový web)

QPR: Lekári údajne určili, že forward Eduardo Vargas bude chýbať 10 až 12 týždňov. Čiľan by tak, samozrejme, nestihol v sezóne 2014/15 už ani jeden duel. O niekoľko hodín boli tieto správy vyvrátené a skutočná dĺžka absencie má byť len necelé 2 mesiace. (BBC)

QPR: 28-ročný obranca Nedum Onuoha môže ostať v Premier League aj v prípade, že Rangers tento rok vypadnú. V takom prípade zmluvu na ďalší rok nedodrží a zamieri do Hullu City alebo Stoke City. (Daily Mail)