Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)

streda, 8. apríl 2015 10:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Jack Wilshere si doliečil zranenie členku a vracia sa do zostavy Arsenalu. Anglický reprezentant sa zranil na konci novembra pričom ešte pred nedávnom podstúpil menšiu operáciu. Teraz už je však 23-ročný stredopoliar plne zotavený. (football365.com)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Londýn Arséne Wenger chce za desať miliónov libier kúpiť záložníka Yohana Cabayeho z Paris Saint-Germain. (Daily Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Diabli sa v lete zbavia útočníka Robina van Persieho a nahradiť ho údajne chcú 28-ročným Uruguajčanom Edinsonom Cavanim z Paris Saint-Germain. (Daily Star)

LIVERPOOL: Sam Byram po tohtoročnej sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou opustí druholigový Leeds United. Zamieriť by údajne mohol do Liverpoolu, ktorý má o služby mladého 21-ročného obrancu záujem. (transfermarketweb.com)

LIVERPOOL: Liverpool plánuje získať aj 22-ročného francúzskeho stredopoliara Geoffreyho Kondogbiu z AS Monaka. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Real Madrid pozorne sleduje situáciu okolo novej zmluvy 20-ročného anglického záložníka Raheema Sterlinga v Liverpoole. Je možné, že Biely balet sa rodáka z jamajského Kingstonu pokúsi v lete získať. (Daily Mail)

SWANSEA, LIVERPOOL a WBA:Neil Taylor má sa Swansea kontrakt do konca budúcej sezóny a Waleského obrancu čakajú nové rokovania o jeho predĺžení. Medzitým už situáciu okolo 26-ročného beka sledujú Liverpool a West Bromwich Albion. (transfermarketweb.com)

SWANSEA: Swansea v tohtoročnej sezóne už nepomôže 26-ročný obranca Kyle Naughton. Ten si v zápase proti Hull City zranenil členok a podrobné vyšetrenie odhalilo poškodené väzy. (bbc.com)