Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)

štvrtok, 9. apríl 2015 10:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Do prípravy Manchestru United sa vrátil Robin van Persie. Holandský kanonier bol mimo hru od februára, keď si poranil koleno.(soccerway.com)

MANCHESTER CITY: Manchester City sa po neúspešnej sezóne v lete podľa niektorých médií rozlúči s trénerom Manuelom Pellegrinim, výkonným riaditeľom Ferranom Sorianom a riaditeľom Txikim Begiristainom. Podľa anglického The Sun však Pellegrini má podporu vedenia a svoj post by si mal udržať.

CHELSEA: Fiorentina premení v lete hosťovanie 22-ročného Egypťana Mohameda Salaha z Chelsea na trvalý prestup. (London Evening Standard)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa nechal počuť že bude vraj sklamaný, ak sa jeho tímu nepodarí skončiť v elitnej štvorke Premier League, alebo vyhrať FA Cup. (Guardian)

SUNDERLAND: Stredopoliar Ricardo Álvarez tento rok hosťuje z Interu Miláno v Sunderlande a od polovice marca má problémy s kolenom. Je veľmi pravdepodobné, že si dres anglického klubu už v tejto sezóne neoblečie, pretože zranenie je údajne vážneho charakteru.

HULL: Hull City sa v lete bude pokúsi získať 20-ročného stredopoliara Alexa Mowatta z Leedsu United. (Daily Mirror)

NEWCASTLE UNITED: 22-ročný slovinský útočník Haris Vučkič by rád údajne po sezóne prestúpil do Glasgowu Rangers. (Chronicle Live)

ASTON VILLA: Tréner Aston Villy Tim Sherwood verí, že prebudený útočník ChristianBenteke môže udržať klub v Premier League. (talksport)