Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)

sobota, 11. apríl 2015 10:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City čaká derby s mestským rivalom United, no do zápasu možno nezasiahne kapitán Vincent Kompany. 29-ročný Belgičan má bližšie nešpecifikované zdravotné problémy. Zápas sa uskutoční 12. apríla na horúcej pôde United. (teamtalk.com)

MANCHESTER UNITED: Ben Amos má s Manchestrom United zmluvu do konca tohtoročnej sezóny a anglický brankár by po jej vypršaní mal klub opustiť. Podľa anglických médií má o 25-ročného gólmana záujem niekoľko klubov z prvej a druhej anglickej ligy. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER UNITED: Obranca Dani Alves odmietol poslednú ponuku Barcelony na nový kontrakt a môže bezplatne odísť do Manchestru United alebo Paris Saint-Germain. (futbolas.com)

CHELSEA:Marko Marin z FC Chelsea toho za svoj súčasný klub príliš nenahral a neustále putuje po hosťovaniach. Ďalším pôsobiskom by mohla byť pre nemeckého reprezentanta španielska Málaga. 26-ročný záložník má s Chelsea kontrakt do roku 2017. (kicker.de)

LIVERPOOL: Dva týždne by mal na maródke Liverpoolu stráviť Mamadou Sakho. 25-ročný francúzsky obranca má problémy so stehenným svalom, ktoré si privodil v pohárovom súboji s Blackburnom. (lequipe.fr)

ARSENAL: Až trio hráčov Monaka údajne sleduje Arsenal. Gunners majú v hľadáčiku Fabinha, Yannicka Ferreiru-Carrasca a Anthony Martiala. Ani u jedného z nich však nie je príliš pravdepodobné, že by mali z kniežacieho klubu odísť a preto sa sila londýnskej diplomacie ukáže počas leta. (clubcall.com)

SOUTHAMPTON: Nathaniel Clyne má so Southamptonom kontrakt len do konca nadchádzajúcej sezóny a preto sa už teraz špekuluje o jeho odchode. 24-ročný rodený Londýnačan Clyne je spájaný hlavne s Manchestrom United a Chelsea. (bbc.com)

SOUTHAMPTON: "Musíme byť realisti. Sústredíme sa teraz na piate, šieste a siedme miesto," vyhlásil manažér Ronald Koeman, čím poukázal na to, že jeho klub chce hrať Európsku ligu. (soccerway.com)

WEST HAM: West Hamu United sa do zostavy vracia Enner Valencia. Ekvádorský útočník vynechal posledné tri ligové zápasy kvôli porezanému prstu na nohe. (soccerway.com)