Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)

sobota, 11. apríl 2015 10:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid uspel s odvolaním proti žltej karte pre Cristiana Ronalda, ktorú dostal v ligovom zápase proti Rayu Vallecano (2: 0). Portugalský reprezentant sa tak vyhne automatickej stopke na jeden zápas. (ČTK)

REAL MADRID: V nominácii Realu Madrid na zápas s Eibarom by nemal chýbať Pepe. Portugalský obranca si doliečil zranený stehenný sval. (abola.pt)

REAL MADRID: A naopak z nominácie na spomínaný zápas vypadol Fábio Coentrão. 27-ročný Portugalčan bude chýbať kvôli poranenému kolenu. (abola.pt)

FC BARCELONA: Obranca Dani Alves odmietol poslednú ponuku Barcelony na nový kontrakt a môže bezplatne odísť do Manchestru United alebo Paris Saint-Germain. (futbolas.com)

MÁLAGA: West Hamu United sa do zostavy vracia Enner Valencia. Ekvádorský útočník vynechal posledné tri ligové zápasy kvôli porezanému prstu na nohe. (soccerway.com)