Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)

nedeľa, 12. apríl 2015 06:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Robin van Persie zostáva na maródke Manchestru United. Holandský útočník stále nedoliečil zranené koleno a príde aj o dnešné derby s Manchestrom City. (football365.com)

MANCHESTER UNITED:Ilkay Gündogan má s Dortmundom zmluvu do konca budúcej sezóny, ale existuje možnosť, že stredný záložník po sezóne zmení dres. Záujem o Gündoganove služby hlási Manchester United, ktorý údajne chystá ponuku vo výške 21 miliónov eur. (transfermarkt.de)

CHELSEA: Na začiatku mája by sa mal do zostavy Chelsea vrátiť Diego Costa. Španielsky kanonier si proti Stoke City obnovil zranenie stehenného svalu a preto vynechá ďalšie štyri ligové zápasy. (soccerway.com)

LIVERPOOL: Talentovaný 19-ročný anglický stredopoliar s africkými koreňmi Jordon Ibe sa vráti do zápasovej nominácie na zajtrajší zápas proti Newcastlu. Uviedol to samotný manažér tímu Brendan Rodgers. Vylúčený je naopak štart Adama Lallanu. (twitter.com/FFScout)

SOTUHAMPTON:Toby Alderweireld hosťuje z Atlética Madrid v Southamptone. Za anglický tím na rozdiel od madridského celku nastupuje pravidelne a preto by si belgického reprezentanta rád udržal aj naďalej. V lete prebehnú rokovania medzi oboma klubmi o ďalšej budúcnosti tohto obrancu.(bbc.com)

STOKE CITY: Asmir Begović má so Stoke City zmluvu do roku 2016 a v klube chcú kontrakt so svojím 27-ročným brankárom predĺžiť. Pripravované rokovania sa však uskutočnia až po sezóne. (bbc.com)

SWANSEA: Michu hosťuje sa Swansea v Neapole, kde sa však 29-ročnému španielskemu útočníkovi nedarí a po sezóne sa tak vráti do Walesu. (bbc.com)

WEST BROMWICH: Posilu vo Francúzsku si vyhliadol West Bromwich Albion. Birminghamský celok by podľa francúzskych médií rád získal mladého 22-ročného francúzskeho útočníka čiernej pleti Alassane Pléau z Nice. (getfootballnewsfrance.com)