Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)

pondelok, 13. apríl 2015 06:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea v londýnskom derby proti QPR chýbal Loïc Rémy. 28-ročný francúzsky útočník si počas tréningu privodil svalové zranenie. (football365.com)

LIVERPOOL: Na odchode z lisabonského Sportingu je možná Rui Patrício. O portugalského reprezentačného gólmana má záujem Liverpool, ktorý by si mal pripraviť minimálne 15 miliónov eur. (sport-express.ru)

MANCHESTER CITY: Stredopoliar James Milner z Manchestru City nebude svoju budúcnosť riešiť skôr, než po skončení ligovej sezóny. (Mail on Sunday)

TOTTENHAM: Benedikt Höwedes má sa Schalke kontrakt do roku 2017, no v zmluve má klauzulu o uvoľnení vo výške 18 miliónov eur. Toho by chcel údajne využiť Tottenham, ktorý má o 27-ročného obrancu záujem. (transfermarkt.de)

WEST HAM: Diafra Sakho možno odohral svoj posledný zápas v tejto sezóne. Senegalský útočník West Hamu si v zápase proti Stoke poranil stehenný sval a čaká ho dlhá pauza. Zdravotné problémy má aj Enner Valencia, ktorého trápi chodidlo. (football365.com)

EVERTON: Ak by Atlético Madrid v lete prišlo o svojho útočníka Maria Mandžukiča, ktorý rokujes Wolfsburgom, pokúsilo by sa z Evertonu priviesť Romelua Lukakua. (Sun on Sunday)

NEWCASTLE: Jocelyn Gourvennec by mohol v lete zmeniť pôsobisko. Francúzsky kouč preukázal svoje kvality v Guingamp a podľa denníka L'Equipe o jeho služby stoja v Newcastle United. Ten vedie John Carver, ale pravdepodobne len do konca sezóny. (L'Equipe)

STOKE CITY: Victor Moses si v zápase na ihrisku West Hamu poranil stehenný sval. V zostave Stoke City sa neobjaví 24-ročný nigérijský útočník pravdepodobne niekoľko týždňov. (soccerway.com)