Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)

utorok, 14. apríl 2015 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED:Juan Mata sa už stáva kľúčovým mužom Manchestru United a preto Červení diabli neuvažujú, že by španielskeho ofenzívneho záložníka predali. 26-ročný Španiel bol spájaný hlavne s návratom do Primera División, kde predtým hrával za Valenciu. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER UNITED: 29-ročný anglický záložník Ashley Young by mal podpísať novú zmluvu s Manchestrom United, ktorá bude znieť na tri roky (goal.com).

CHELSEA: Didier Drogba sa ešte nehodlá ukončiť svoju kariéru. 37-ročný útočník sa rozhodol hrať futbal ešte minimálne jeden rok. (teamtalk.com)

CHELSEA a ASON VILLA: Patrick Bamford tento rok hosťuje z Chelsea v druholigovom Middlesbrough. No ďalšiu sezónu by mohol 21-ročný útočník nastupovať v Premier League. Záujem o jeho služby prejavila Aston Villa, ktorá hráča počas tohtoročnej sezóny pozorne sleduje. (clubcall.com)

MANCHESTER CITY: Samir Nasri má s Manchestrom City zmluvu až do roku 2019, no napriek tomu by mohol z Anglicka odísť. Záujem o 27-ročného francúzskeho stredopoliara má  Inter Miláno. (transfermarketweb.com)

LIVERPOOL: Tri až štyri týždne by mal byť mimo hry Mamadou Sakho. Obranca Liverpoolu má zranený stehenný sval, pričom zranenie si privodil minulý týždeň v pohárovom súboji s Blackburnom. (dailymail.co.uk)

NEWCASTLE a QPR: Charlie Austin je top kanonierom Queens Park Rangers, no od novej sezóny by mohol obliekať dres iného klubu. Medzi záujemcov o služby 25-ročného anglického útočníka sa pridal Newcastle, ktorý je pripravený londýnskemu klubu ponúknuť 12 miliónov libier. (transfermarketweb.com)

WEST HAM: Martin Harnik má sa Stuttgartom zmluvu do roku 2016 a vyzerá to tak, že rakúsky reprezentant sa bude sťahovať na Ostrovy. 27-ročného útočníka sleduje hlavne londýnsky West Ham United. (transfermarketweb.com)